Halloweenrun

Halloweenrun

Al een aantal jaar ligt er in mijn kast een halloweenjurkje. Gekocht voor de run2day halloweenrun maar doordat ik toen ziek was, het andere jaar het niet doorging en het jaar daarna ik niet zo ver kwam bleef het jurkje liggen. Tot vorige week want eindelijk ging het jurkje uit de kast en trok ik het aan voor een halloweenrun.

In Lekkerkerk organiseerden ze dit jaar voor het eerst een halloweenrun. Gelijkertijd wilde ze hiermee duidelijk maken dat verlichting rondom het atletiekterrein erg nodig is. Dat is het zeker want we liepen echt op pikdonkere stukken. Ik zag dat dit georganiseerd werd en was gelijk enthousiast. Ik hoefde niet ver te reizen, de afstand was maar max drie rondjes van 1,2 km en dat was allemaal win win.

Dinsdag 31 oktober reed ik in mijn halloweenoutfit naar Rianne. Eenmaal bij Rianne begon ze te twijfelen zou ik mee doen of niet. DOE NOU! Dus hup Rianne in haar halloweenoutfit. Die is echt super mooi. We kwamen aan bij het clubhuis en het verbaasde ons best dat er maar weinig mensen verkleed waren. De jeugd vooral. Gelukkig waren binnen wat mensen verkleed, liepen we niet als enige er verkleed bij.

Inschrijven startnummer opspelden en wachten. Dat wachten duurde erg lang, daar kunnen ze wel wat mee doen want in de kou wachten een half uur extra is niet leuk. Onze ouders waren intussen gekomen en dat vond ik wel erg leuk en gezellig. We mochten eindelijk starten in het mega donker moesten we de waxinelichtjes volgen. Na een paar meter viel er iemand al plat op zijn bek. Wij gingen het rustig aan doen, ik wilde niet ook de grond kussen.

We liepen het parcours af en onderweg stonden verkleedde mensen. Halverwege was een tent neergezet met grafstenen en een tent met spoken. Terwijl ik de laatste tent uitga; BOE en ja hoor daar hadden ze me ik schrok enorm maar moest ook echt keihard om mezelf lachen dat ik zo schrok. Rianne en ik liepen verder en vonden het na één rondje genoeg. Genoeg omdat ik het al heel knap vond dat Rianne een heel rondje mee deed en genoeg omdat het parcours echt wel hobbelig en te donker was.

Helaas startnummer inleveren maar wel voor een stroopwafel. Ik vond het echt leuk georganiseerd maar jammer dat er niet meer mensen verkleed meededen.

Ri ik ben trots op je dat je meegedaan hebt! Een mooie halloweenherinnering erbij.