Happinez agenda

Happinez agenda

Al een aantal jaar sta ik met de Happinez agenda in mijn hand in de boekenwinkel. Elke keer neem ik hem niet. Dan pak ik de saaie zwarte met ruimte voor elke dag en die maar max 5 euro kost. Dit jaar vond ik het tijd om toch de Happinez agenda te kopen.

Op de voorkant staat de Tree of Life in mooi gepreagd en in het zilver. De mooie kleuren gecombineerd met zilver vind ik heel goed gelukt. Vorig jaar was de kaft wat somber. De agenda kan je dicht houden met het elastiek wat er aan vast zit bevestigd en houd de agenda gemakkelijk dicht in mijn tas.

Happinez agenda

In de agenda vind je op veel bladzijdes een mooie afbeelding met een spreuk, een Chinese horoscoop, uitneembare inspiratiekaartjes en achterin een envelop voor visitekaartjes en dingetjes die je wilt bewaren.

Een minpuntje is het wat gladde papier. Het geeft wel het mooie luxe gevoel maar met schrijven is het toch opletten welke pen je gebruikt. De agenda heeft wel genoeg ruimte om te schrijven en achterin staan er nog een aantal notitiepagina’s.

Ik hoop dat ik deze agenda dit jaar veel zou gebruiken en met plezier. Vaak ben ik nog al van momenten dat ik mijn agenda gebruik en dan weken weer niet maar met zo’n mooie agenda moet het toch goed komen.