happy

Happy 2018

Happy 2018, 365 nieuwe dagen, 52 weken, 12 maanden, 4 seizoenen, 1 jaar. Een nieuw begin of hoe ik het zelf zie; beter verder gaan. Leren van het afgelopen jaar en verbeteringen aanbrengen waar kan en nodig.

De beste wensen voor het nieuwe jaar wil ik jullie wensen. Schrijf je dromen op, maak een plan, neem rust waar nodig, vind balans in alle dingen die je wilt gaan doen en beleven. De eerste dag van het jaar is het een goed idee om je agenda erbij te pakken en je agenda te blokkeren op dagen dat je wat wilt gaan doen. Ik pak de mijne erbij en noteer al alles wat er gepland staat. Zo kan ik niet vergeten wat ik wil gaan doen met Rianne, met mijn ouders en met vrienden.

Het begin van het jaar doet me stilstaan bij de mensen die ik heb om me heen maar ook die ik niet meer om me heen heb. Standaard ging ik naar mijn Opa en het voelt vreemd om dat niet te kunnen doen. Gelukkig is hij altijd bij mij in mijn hart en heb ik het geluk dat ik weinig mensen hoef te missen.

Maak van 2018 een mooi jaar. Weet wat belangrijk is voor je, ga voor wat je wilt bereiken, zorg dat je in goede gezondheid blijft en geniet.

Happy 2018