Happy moments Februari

Happy moments Februari

Februari, de kortste maand van het jaar en toch veel gedaan. Natuurlijk maakte ik weer de nodige kilometers. Had ik gezellige uitjes met mijn zus. Genoot ik enorm van de avonden waarop onze lieverds bij ons op de bank kropen. Wee genoeg mooie momenten om op terug te kijken.

Happy moments Februari

Negen jaar samen en GL2R Rotterdam Skyline Run
De 2e dag van de maand. De dag dat mijn mannetje en ik negen jaar geleden besloten dat we elkaar te leuk vinden om elkaar niet te zien. Ik heb hem verrast met allemaal hartjes met woorden erop. Een foto met een gedichtje ernaast. De foto is van ons samen en hij staat er natuurlijk weer lekker gek op zoals altijd.  Zelf ging ik werken en erna hardlopen met GL2R Rotterdam. Een rondje wat iets te snel ging maar wel erg leuk was. Het uitzicht over de skyline was enorm gaaf.

Nichtjes en food
Zondag was het weer eens tijd voor een nichtjesavond. Mijn zus en ik gingen bij ons nichtje eten. Ik zorgde voor een voorgerecht. Rianne voor het hoofdgerecht en ons nichtje voor het toetje. Wat hebben we lekker gegeten en gekletst. Leuk om dit af en toe te doen en vooral te koken voor elkaar.

Ladiesrun en ride Rotterdam
Deze maand schreef ik me in voor drie evenementen. Voordat Rianne en ik ons in konden schrijven voor de Ladies Ride moesten we nog wat werk verrichten. We moesten mama overhalen. We wilden dit jaar haar graag erbij hebben. Reden één omdat ze het zeker leuk zal vinden. Reden twee het is leuk iets met ons drieën te kunnen doen. Reden drie Rianne is de dag van de Ladies Ride jarig. Er liggen nu drie blauwe tickets op mijn bureau want ze doet mee. We gaan 35 km fietsen in Rotterdam. De dag voor de ride ga ik dit keer ook de run doen. Ik schreef me in voor de 10 km Ladies Run. Had ik me net nog maar ingeschreven voor deze twee evenementen kwam de volgende inschrijving er alweer aan. De Ladies run in Rotterdam in juni. Ik schreef me daar ook in voor de 10 km.

Donder & Mevrouw Mieps
Lekkere monsters. Donder ligt graag in mijn jassen en Mevrouw Mieps in doosjes. Dit doosje staat op mijn bureau voor een vriendin maar ik weet niet of we het ooit op mogen sturen. Ze vind het een te lekker doosje.

Vrij – Logo – Food
Ik was een extra dagje vrij deze maand en die besteedde ik aan mijn logo, nieuwe plantjes op de galerij en in huis. Ik genoot van mijn heerlijk gemaakte lunch en deed van allerlei dingen waar ik zin in had op een lekker rustig tempo. Ik hou van die dagen waar niks moet en alles kan. Het lijken dan soms wel een paar dagen in plaats van één.

Weer 15 km in de pocket
Twee weken geleden liep ik op zaterdag een langzame 15 km. Wat was ik blij dat ik dat gedaan had. Helaas was het weer wat somber maar gelukkig verveelde ik me niet onderweg. De route die ik deed had wel de optie om af te haken als het niet lukte. Op elke plek was ik bijna niet verder dan 3 km van huis vandaan zodat ik wist dat ik makkelijk kon stoppen mocht het niet lukken. Ik deed het omdat ik niet zeker wist of het ging lukken doordat ik me niet 100% fit voelde.

Na de 15 km werd ik verkouden, hoofdpijn, oorpijn, koorts en hoesten. Ik bracht de zondag op de bank door met mijn vriend Donder. Ik ging die week wel werken elke dag maar verder gebeurde er niet veel. Ik verloor mijn stem maar dat was wel lekker rustig.

Hardlopen
Na een week niks gedaan te hebben stond ik in het weekend weer lekker buiten. Ik heb een 5 km rondje en 2x 4.3 km gelopen. Wat was het heerlijk. Zaterdag scheen het zonnetje zelfs heerlijk en was de temperatuur daarom erg fijn. Ik liep lekker rustig aan en genoot ervan. Totaal liep ik deze maand 63.35 km en sloot ik de maand af met een pittige maar effectieve training met de hardloopdames.

Backstreet Boys – Show ’em what you’re made of
Afgelopen donderdag ben ik met Rianne naar Pathe Schouwburgplein geweest om te kijken naar de Backstreet boys film. Wat een emotionele, leuke mooie film over de Backstraat Boys. Na de aftiteling werd er live verbinding gemaakt met Londen. De boys gaven daar een optreden die wij konden zien. Extra leuk ze kondigden aan dat er weer een album gaat komen.

bsb

Twee dingen voor het laatst
Afgelopen zondag stond ik voor het laatst op de foto met het bord Lekkerkerk – Gemeente Nederlek. Maandag hing het nieuwe bord er. Mijn geboortegemeente bestaat niet meer. Vanaf nu heet het Krimpenerwaard. Het was geheel toevallig dat ik een foto met het bord maakte en de volgende dag er een nieuw bord hing. Net of het moest om dit nog even te doen. Een ander ding (hopelijk) voor het laatst is in de sneeuw lopen. Ik vind het leuk op een zaterdag maar niet op werkdagen. Iedereen doet zo moeilijk op de weg en ik kan niet lekker door de sneeuw wandelen.