Happy Moments Januari

Happy Moments Januari

De tijd blijft voorbij vliegen. Staan we op 1 januari om 00:00 nog in elkaars armen blij te zijn dat het jaar voorbij is en er een nieuw jaar voor ons klaar staat. Zijn we op dit moment heel blij dat deze gekke maand voorbij is. Een gekke maand met toch heel wat Happy Moments.

Rotterdam Running Crew RRC14
Eindelijk deed ik weer mee aan een Rotterdam Running Crew Run. Startend bij de ijsbaan, heerlijk de Briennenoord over en ipv 6 km met de hele groep 8.6 km hardlopen. Voor een woensdagavond had ik dat totaal niet verwacht. Heerlijk om mee te doen met deze enorme grote enthousiaste groep lopers. Voor februari staat RRC15 Jajamrun op 18 februari gepland en dit keer ga ik niet alleen maar samen met iemand die ik via instagram ken. Spannend natuurlijk maar we hoeven beiden dit keer niet alleen te gaan en dat is wel zo leuk.

Happy Moments Januari

Boeken
In de eerste twee weken las ik mijn eerste twee boeken van het jaar. Mijn derde boek moest ik nog uitkiezen toen ik op twitter de vraag zag wie Wij van David Nicholls wou lezen. Ik reageerde en kreeg een vooruitleesexemplaar. Ik ben nog niet heel ver in het boek maar tot nu leest het enorm lekker en leuk. Binnenkort komt er een recensie van dit boek.

Girls love 2 Run Rotterdam
Nog geen week na RRC14 stond ik alweer in Rotterdam voor het volgende hardloopevenement. De eerste Run met Girls love 2 Run Rotterdam. Samen met Wendy ging ik een hapje eten en erna gingen we hardlopen door Rotterdam met meer dan 100 meiden. Over 2 dagen gaan we weer en dit keer wordt het een skyline run met een warming up in het intel hotel. Ik ben enorm benieuwd naar het uitzicht vanaf die hoogte.

New Balance Testloper
Een paar maanden geleden schreef ik me in bij New Balance om kans te maken als testloper. In Januari stond opeens mijn naam op facebook bij de 2e groep testlopers. Ik was erg benieuwd welke kleur schoenen ik zou krijgen. Het model wist ik wel maar aangezien ze pas in februari uit komen kon ik nergens wat vinden over de kleur voor dames. Het mannenmodel is groen dat zag ik wel overal. Het pakketje openmaken was een feest. Wat een mooie kleuren! Ik ben echt verliefd op de kleuren. De maat klopte en ze zitten heerlijk. Ik heb er nu twee keer op gelopen en ik vind ze top.

Donder en Mevrouw Mieps
Bij Happy moments horen natuurlijk ook deze twee monsters. Mevrouw Mieps komt steeds vaker bij ons zitten of liggen en Donder ja dat blijft zo’n lekker eigenwijs ding.

Hardlopen met Zélia
Met Zélia raakte ik in contact in 2012 via haar blog, twitter en toen volgde ook facebook, instagram, email en uiteindelijk whatsapp. Bijna dagelijks spreken we elkaar wel even via whatsapp. Samen hardlopen/afspreken was nog niet gebeurt het kwam er steeds niet van. Gelukkig was deze afspraak binnen een paar seconden gemaakt. Samen gingen we hardlopen bij mij in de omgeving. We liepen 22 km. Heerlijk om dit samen te doen en eens met iemand anders mijn omgeving door te lopen. Het was een super middag.

Meeten met 9 andere hardloop gekken
Afgelopen zondag waren we met 10 meiden in Utrecht. Lekker kletsen over het blog, hardlopen en lekker eten. Zulke middagen zijn zo leuk, inspirerend en gezellig. Jammer genoeg te weinig tijd om iedereen persoonlijk even te spreken maar het blijft te leuk deze ontmoetingen. Op 1 maart is alweer de volgende en dit keer in Rotterdam en zal ik zorgen voor een route door het mooie Kralingse Bos.

Run For Kika
In een week tijd staat de teller van mijn donatiepagina op € 45,-. Wat ben ik daar trots op. Natuurlijk had ik iets verwacht op te halen maar na 4 donaties al € 45 te hebben had ik totaal niet verwacht. Hopelijk stijgt de teller nog verder en kan ik mijn doel verhogen. (De screenshot is van net voor de 4e donatie)

Leuke dingen en de maand is nog niet voorbij. Vanavond bevind ik mij in boeken walhalla het boekenfestijn.