Happy moments Maart

Happy moments Maart

Maart wat waren er veel happy moments. Hardlopen in het Kralingse bos met vriendinnen, de CPC, heerlijke draadjesvlees maken, opa die weer een jaar ouder is geworden, Ontbijten met mijn schatjes, Gamer’s heaven met mijn mannetje bezocht en zo kan ik nog wel even doorgaan. Een paar hoogtepunten pak ik eruit.

kralingen

De eerste dag van de maand stond ik samen met mijn vriendinnen in het Kralingse Bos. Voor hun de eerste keer. Voor mij een moment om een heel mooi stukje van Rotterdam te laten zien. Natuurlijk hardlopend. Over de steigers en genieten. Nog een hapje en veel kletsen. Mooier kon maart niet beginnen.

maart-3

Het verslag van de CPC kon je al eerder lezen maar man wat ben ik nog steeds trots en blij dat ik weer meegedaan heb. Het was een heerlijke dag, lekkere temperatuur en leuk om dit weer met anderen te beleven. Zo’n wedstrijd blijft zo lang nahangen en die blijdschap en de momenten.

cpcp

Hardlopen is niet alleen op events enorm leuk maar met heerlijk weer blijft het ook genieten. Het uitzicht wat ik heb op de Lek vind ik zo prachtig.

maart-2

En wat denk je van de lammetjes die ik tijdens mijn run tegenkom. Ik stuiterde gewoon richting die kleine schaapjes. Ik word zo vrolijk van die beestjes.

schaapjes

Veel hardlopen en dat zal ook niet veranderen. Zelfs in mijn boeken stapel die ik deze maand kocht kwamen hardloopboeken in voor. Naast hardloopboeken een heel eng boek, een leuk boek, een serieus boek en een poezie boek. Van alles wat.

boeken

Natuurlijk was het niet alleen maar happy maar ik kijk graag terug op happy moments en de nare dingen laat ik achter me. Het laatste wat me zo blij maakte in maart was de Zandvoort circuit Run maar daarover lees je later meer.

Wat was jouw happy moment

have-a-nice-day-patricia-donderdesign