2019

Happy new year it’s 2019

2019 alweer, heel cliché maar het gaat zo ontzetten snel een jaar. Voor je het weet is deze eerste dag en week alweer voorbij. Drukke agenda’s met leuke afspraken zorgen ervoor dat het nog sneller gaat. Daarom tijd om lekker veel ruimte in de agenda te houden. Lekker met een boek op de bank en lezen maar natuurlijk ook naar leuke events. Ik heb er al een paar waar ik erg naar uit kijk.

Vannacht om 00:00 uur was het zo ver. Het nieuwe jaar werd ingeluid. Met een oliebol, een glaasje bubbels en sterretjes gingen wij samen met vrienden in Rotterdam het nieuwe jaar in. We laten een jaar achter ons en kijken vooruit. Vooruit naar nieuwe mogelijkheden, plannen en het uitwerken van ideeën. Van de week deel ik met jullie mijn doelen, plannen en wensen voor dit jaar.

Voor nu wil ik jullie als lezer bedanken voor de mooie en leuke reacties die ik krijg het hele jaar door. Jullie bezoeken waardeer ik want elk bezoek zie ik aan de statistieken dus ook al reageer je nooit is het niet erg ik weet dat je het leest of bekijkt en dat maakt me blij. Ik wens jullie veel geluk en gezondheid voor 2019. Maak er een mooi jaar van, kijk naar de kleine dingen die je gelukkig kunnen maken en vooral geniet.

Ik hoop jullie weer te voorzien van fijne boekentips en leuke updates. Er staat weer genoeg gepland voor deze maand maar voor andere maanden weet ik al dat er leuke dingen aan zitten te komen. 2019 ga ik weer een mooi blogjaar van maken.

Bij deze wil ik gelijk bekendmaken dat de winnaar van het boek Running like a girl een berichtje krijgt vandaag. Deborah, zodra ik je gegevens heb zal ik het boek verzenden en naar je toe zenden.