Hardlopen in 2015

Hardlopen in 2015

2014 was ondanks een aantal tegenslagen een mooi hardloopjaar. Jullie konden dit in één van mijn vorige post al lezen. Ik heb veel mooie dingen meegemaakt maar toch hopen we altijd op meer. 2015 zou ik graag hardlopend nog mooier maken met mooie herinneringen en leuke evenementen en afspraken.

Mijn doel:
2015 is een jaar waarin ik mijn afstand niet als doel ga stellen. Door zenuwpijn in mijn arm is mij dat ook afgeraden. 2015 wordt het jaar waarin ik ga werken aan dingen die ik al kan. Mijn doel voor 2015 is sterker, beter en sneller worden maar met een aantal extra doelen/uitdagingen. Een aantal extra uitdagingen om mezelf te motiveren en stimuleren.

  • Eén keer in de maand wil ik proberen minimaal 15 km hardlopen.
  • Minimaal één keer meer dan 100 km in de maand hardlopen.
  • Mijn 10 km tijd proberen te verbeteren en hopelijk onder het uur maar een paar seconden sneller zou al leuk zijn.
  • Ik wil graag in 12 verschillende plaatsen hardlopen en een aantal speciale plekken uitkiezen om te gaan hardlopen. Waar dit allemaal is moet ik nog over nadenken maar dat zullen jullie gaan zien. Hopelijk plak ik er ook nog 1 in het buitenland bij maar daar staat nog niks over vast.

Hardlopen in 2015

Ik begin dit jaar al goed, natuurlijk heb ik mijn 1 januari run al gelopen en ga ik weer lekker aan de slag met de hardloopdames. Daarnaast staat er op woensdag 7 december een loop met de Rotterdam Running Crew gepland. RRC14 is een nieuwjaarsrun en daar heb ik nu al zin in. De maandag erna ga ik voor een window shopping run met de Girls love 2 run Rotterdam waar we lekker gaan hardlopen en erna wat lekkers krijgen en ik heb al wat hints voorbij zien komen op facebook en ik ben benieuwd. Hardlopen met de RRC wordt mijn tweede keer. Met de Girls love 2 run Rotterdam de eerste keer en dit is ook gelijk hun eerste run. Ik ben erg benieuwd naar deze runs maar het is niet het enige wat op mijn planning staat.

Voor drie wedstrijden dit jaar sta ik al ingeschreven. 10 km in Den haag bij de CPC, 5 km tijdens de Kuip Run en ik doe mee aan de 1/4 marathon van Rotterdam samen met een hele boel vriendinnen. Er staan al 3 dates ingepland met een hele groep meiden en allemaal running related en 1 date ga ik organiseren in Rotterdam. Natuurlijk staat ook de hemelvaartsdagloop weer op mijn planning en dit keer zal hij zijn op mijn vaders verjaardag. Zijn verjaardag zal niet eerder gevierd worden dan dat ik klaar ben met hardlopen want papa moet langs de kant staan natuurlijk. Ik hoop dit jaar er een nog mooiere tijd neer te kunnen zetten dan dat ik het afgelopen jaar heb gedaan. Het zal een mooi cadeau zijn voor papa zijn 60e verjaardag.

Binnenkort kunnen jullie dus alweer twee verslagen verwachten en er zullen er dit jaar nog meer volgen. Wat zijn jullie hardloopplannen?

Veel liefs,
Patricia

Bovenste foto is gemaakt door Zelia