Heleen van Royen - Sabine

Heleen van Royen – Sabine

Sabine is eerder verschenen in de verhalenbundel Bloed, zweet en tranen en in het magazine Zin, niet-correcte erotische verhalen van vrouwen. Ik heb Sabine als dun boekje in de kast staan. Een dun boekje van 64 pagina’s. Dit lees je in iets meer dan een half uurtje uit. Na Vulpen gelezen te hebben was Sabine mijn volgende boekje van Heleen van Royen.

Het voordeel van het lezen van zulke dunne boekjes is dat je gewoon even een verhaaltje kan lezen. Na een half uur hoef je niet te onthouden waar je was in het verhaal maar is het klaar en heb je even genoten en kennis gemaakt met een auteur. Dit tweede boekje van Heleen van Royen las weer erg lekker weg. Dit verhaal was weer met een erotische tint maar wel heel bizar wat er gebeurde en hoe de situatie opgelost werd. Jammer dat je niet verder kan lezen. Het verhaal stopt namelijk wanneer de mannelijke persoon iets oplost voor zijn idee maar hoe dit ontdekt wordt en hoe daarop gereageerd word ben ik juist benieuwd. Het blijft een kort boekje natuurlijk. Als ze dit erbij zouden moeten doen dan zit je al gauw op honderd bladzijdes meer en dan is het geen dun boekje meer.

Sabine vond ik beter dan Vulpen. Binnenkort een echt boek lezen van Heleen van Royen om te kijken wat ik daarvan vind. Welke zou jij mij aanraden om te gaan lezen?  De ontsnapping of De gelukkige huisvrouw laat het me weten.

Het boek is te koop bij bol.com voor € 6,90 alleen tweedehands nog verkrijgbaar (dit zijn affiliaitelinks – dat betekent dat als je een boek via deze link besteld, ik een percentage van de opbrengst krijg.)