vulpen

Heleen van Royen – Vulpen

In mijn kast staan een aantal dunnen boekjes. Boekjes die je in een half uurtje of net iets langer uitleest. Ideaal om kennis te maken met een auteur. Het eerste boekje wat ik pakte was Vulpen van Heleen van Royen. 

Wie is toch die bekende Nederlandse schrijver die wil betalen voor seks met Heleen van Royen? Vulpen is eerder verschenen als columns. In dit boekje is het complete verhaal gebundeld, onverkort en ongecensureerd.

Vulpen is een klein dun boekje wat je in een half uurtje uitleest. In mijn kast staan dikkere boeken van Heleen van Royen maar ik ben niet bekend met haar boeken dus om te kijken of haar stijl me aanspreekt is het ideaal om een dun boekje te lezen voor ik me waag aan de dikkere boeken. Het einde is wel heel apart en maakt het verhaal niet geloofwaardig dat het echt gebeurt is. Dit vond ik erg jammer want ik had het idee dat het echt gebeurt was. Het werd namelijk op zo’n manier geschreven of ze het allemaal zelf meegemaakt heeft. Tot het einde vond ik het dan ook erg leuk om te lezen. De schrijfstijl van Heleen is lekker, heel direct en vlot.

Ondanks het einde wil ik wel de boeken die ik nog heb liggen van Heleen van Royen gaan lezen. De boeken die ik heb liggen zijn; Sabine, De ontsnapping en De gelukkige huisvrouw.

Het boek is te koop bij bol.com voor € 5,75 (dit zijn affiliaitelinks – dat betekent dat als je een boek via deze link besteld, ik een percentage van de opbrengst krijg.)