Hello 2015

Hello 2015

Happy New Year! Hebben jullie allemaal een fijne jaarwisseling gehad? Last van een kater? Of sta je al naast je bed voor je eerste hardlooprondje van het nieuwe jaar? Voor jullie allemaal de allerbeste wensen voor het jaar 2015. Maak er een mooi jaar van met veel geluksmomenten en mooie herinneringen.

Het is 1 januari 2015, na een korte maar erg gezellige nacht staat onze vaste route schoonouders, opa, en ouders op de planning. Natuurlijk staat er ook een nieuwjaarsrun op mijn planning want er moet gewoon gelopen worden op 1 januari. Het zal geen snel of lang rondje worden maar gewoon een rondje om het nieuwe jaar in te luiden. Het jaar inluiden doe ik ook met een aantal vragen aan mezelf.

Hello 2015

Wat deed ik in 2014 dat in 2015 anders moet?
In 2014 was ik lekker actief bezig maar sommige weken zaten daardoor te vol. Te veel leuke dingen achter elkaar. Dit jaar wil ik daarin een keuze maken. Natuurlijk zal het wel eens heel druk zijn maar een extra vrije dag zou dan moeten zorgen voor die rust en dan moet ik die dag ook echt rust nemen en niet zoals vorig jaar ook nog heel actief zijn op de extra vrije dag.
Waar wij al best even mee stoeien is het huishouden. We vinden te veel leuk om te doen en dan raakt het huishouden soms wat achter. Een betere balans hierin vinden zou niet verkeerd zijn. Maar vinden we dat niet dan is het totaal geen probleem want het betekent ook dat we aan het genieten zijn.

Wat is je doel voor 2015?
Mijn doel voor 2015 is nog meer te genieten van alle dingen die ik leuk vind. Zoveel mogelijk boeken te lezen en als er één uit is gelijk een volgende te pakken en niet meer een lange tijd tussen laten zitten want ik vind lezen veel te fijn. Lekker blijven hardlopen, het mag 3 km zijn maar ook een langzame 15 km. Natuurlijk wil ik nog steeds sneller worden maar het belangrijkste genieten. Verder stel ik voor dit jaar niet veel doelen.

Waar kijk je het meest naar uit in 2015?
Voor 2015 heb ik nog geen concrete plannen gemaakt. Natuurlijk staan er al een paar leuke dingen op de planning zoals in Januari 1x, Maart 3x, April 1x met vriendinnen afspreken en zelfs dit keer in Rotterdam waar we waarschijnlijk ook een rondje gaan hardlopen. In Rotterdam zal ik natuurlijk de gids zijn wat ik enorm leuk vind. Hoe deze dag gaat worden moet nog uitgevonden worden want technisch moet het ook allemaal kunnen. Er staan al een paar wedstrijden gepland zoals de 10 km CPC in Den Haag, 5 km tijdens de kuip run en de 1/4 marathon van Rotterdam. Eind deze maand ga ik samen met mijn zus naar het Boekenfestijn en hopelijk gaan we aan het einde van de zomer richting Italië.

Dingen die ik hoop te doen dit jaar.

  • Naar het Rijksmuseum in Amsterdam gaan.
  • Met Rianne een dagje sauna en dan echt van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat, ons lekker laten verwennen en heerlijk ontspannen.
  • Met mama een dagje weg, wie weet wee de margriet winterfair die we beiden erg leuk vinden en anders wat anders leuks.
  • Met papa naar Rotterdam om die bug nou eindelijk eens op de foto te nemen en misschien krijg ik hem zo ver die Euromast in mee te gaan. Ja pap alles voor de mooie foto.
  • Met Zélia eindelijk afspreken. In de drukke agenda’s moet er toch ook een gat zijn voor ons samen. Wat mij leuk lijkt te doen? Een dagje Rotterdam en dan lekker samen met onze camera’s op pad. Lekker slenteren door de stad, een broodje eten en mooi herinneringen maken.
  • Een halloweenun lijkt me wel heel gaaf om dit jaar wel aan mee te kunnen doen
  • Een dagje strand aangezien we afgelopen jaar 1 keer zijn geweest en weggewaaid zijn maar we vinden het allebei heerlijk om te doen en erna lekker op een terrasje te gaan zitten.

Ik kan zo nog een hele lijst maken maar dit zijn wel een paar dingen die echt moeten gebeuren. Verder hoop ik dat dit jaar veel leuke dingen gaat hebben, vriendschappen nog beter worden en ik gewoon geniet.

Wat zou jij anders willen doen? wat is jouw doel? Waar kijk jij het meest naar uit?

Allemaal een fijne eerste dag van het jaar!

Veel Liefs,
Patricia