Huis

Herfst in huis

Buiten is het herfst en dat wordt steeds beter zichtbaar. In huis vindt ik het leuk om het huis aan te passen naar de seizoenen of feestdagen. Nu het herfst is trek ik dat van buiten door naar binnen. Het is geen grote metamorfose, een paar kleine toevoegingen.

Dennenappels, kastanjes, eikels, bladeren van alles is van buiten meegegaan naar huis. Langzaam heeft het allemaal een plaatsje gekregen. Het ideale is dat we weer veel planten in huis hebben en daar kan je mooi dennenappels bij kwijt. Ik vind dat echt heel erg leuk staan. Hopelijk kan ik jullie over een tijdje een leuke planten update geven want er zijn veel nieuwe planten of stekjes bijgekomen.

Huis

Niet alleen bij de planten is het herfst. Wij hebben een plankje met glaasjes voor waxinelichtjes en daar kunnen heel mooi kastanjes en dennenappels op liggen. Helaas verrimpelen de kastanjes snel en zijn ze niet zo mooi meer als wanneer ze net uit de boom zijn gevallen.

Hier zie je bij twee planten hoe ik dat dan aankleed. Niet heel druk en vol maar gewoon aangekleed met twee of drie dennenappels. In de keuken heb ik een hele smalle rand waar potjes op staan en daarnaast heb ik het ook gezellig aangekleed. Lekker met tegenlicht van buiten. Dit is gelijk een kleine sneekpeak naar een paar plantjes.

Niet alles ga ik laten zien wat ik heb gedaan. Want het is best wel van hetzelfde, dennenappels zijn nu eenmaal favoriet bij mij. Hieronder nog een mooie stapelbak waar ik ook wat dingen in heb zoals bijvoorbeeld mooie rode bladeren die ik al een paar jaar heb en zo mooi blijven omdat ze gedoogd zijn.

De herfst ik blijf het een fijne maand vinden alleen erg jammer dat het zo snel donker wordt. Bij ons in huis is het altijd best snel donker maar kaarsjes aan en dat is dan ook wel weer heel fijn.