Herfst is gewoon fijn

Herfst is gewoon fijn

Het wordt steeds kouder, de bomen verkleuren verder en het zonlicht is prachtig in deze periode. Ik geniet hiervan. Herfst is gewoon fijn. Al heb ik een beetje moeite met de kou van de afgelopen dagen want mijn voeten worden maar niet warm. Fotograferen in de herfst vind ik fijn en doe ik dan ook graag. Een rondje van 10 minuten of een uur, heerlijk!

Herfst is gewoon fijn

Naast de natuur vind ik het ook leuk om de katten die ik onderweg tegenkom te fotograferen. De ene kat vind het leuker dan de andere. Deze zwarte kat is de kat van de overburen. Geen vriend van onze kat maar een fijn beestje om op de foto te nemen. Hij blijft zo lekker rustig zitten en hij is nog erg mooi ook.

 Bij bovenstaande foto wou ik eens wat anders proberen. Ik vind de takken zonder bladeren erg mooi vooral tegen een mooie lucht. Hoe leg je dit goed vast? Vanaf onder natuurlijk. Een ander punt dan normaal dus wel een uitdaging maar hij geeft wel weer wat ik bedoel.

Ik kan niet wachten om dit weekend weer op pad te gaan en te kijken of er al meer veranderd is. Of de bladeren aan de muurplant al rood kleuren en op zoek naar mooie grote bladeren. De frisse lucht opsnuiven terwijl ik door de paden wandel en langs de bladeren schuifel.