koe

Herinnering van…… september 2018

In Herinnering van…… ga ik herinneringen ophalen, momenten laten zien die ik hier nog niet laten zien heb. Plekken waar ik vaak kom maar nog niks over gedeeld heb. Dit keer een herinnering van vorig jaar september. Ik kwam de leuke kop tegen van een koe. Niet zo maar een koe, dit is de koe op de kinderboerderij waar wij minimaal één keer per maand komen. Soms kan je ons er elke week vinden.

Koe

Dieren fotograferen vind ik echt erg leuk. Hun blik vastleggen. Het liefst fotografeer ik ze recht van voren. Zo dat ze met beide ogen de lens inkijken maar helaas lukt dit meer niet dan wel. Ik blijf lekker proberen of het een keer wel lukt. Ik vind dat indrukwekkend wanneer ze met beide ogen je lens in staren. Maar helaas is het met deze beestjes nog niet gelukt.

koe

Naast koeien zijn er bij de kinderboerderij ezels, konijnen, pauwen, kippen, geitjes, schapen, varkens, vogels en nog een paar dieren. Wat er ook zit is een kat de kinderboerderijkat. Deze kat kan je zo lekker knuffelen echt ontzettend leuk. Het is kinderboerderij de Kraal waar ik het over heb. Deze kinderboerderij bevind zich in het Kralingse bos. Voor ons is het Kralingse bos echt een Happy place. We parkeren aan de kant bij de herten. Geven de herten sla en peentjes. (geen brood geef ze lekker groen zoals ze in de natuur ook zouden vinden) Daarna wandelen we door het Kralingse bos naar de kinderboerderij.

Daar brengen we een bezoekje aan de dieren. De meeste hebben we al een naam gegeven. We kletsen wat met de dieren en dan wandelen we weer verder. Het is een mooie kinderboerderij en een leuke onderbreking in het bos. Als je in het Kralingse bos bent ga er eens langs.

Weet jij een bos met een kinderboerderij die wij kunnen bezoeken?