Het einde van #boektober

Het einde van #boektober

Vorige maand schreef ik over #boektober en mijn doel voor deze maand. Ik wilde graag vijf boeken lezen. Welke vijf boeken het moesten worden koos ik al uit met kanttekening erbij want als er een recensie exemplaar binnenkomt gaan die voor de boeken die ik uitkies die in mijn kast staan. Natuurlijk gebeurde dat ook deze maand weer. Vandaag kijk ik terug op #boektober een maand waarin we geïnspireerd werden door Dagmar en vele andere boekliefhebbers.

De boeken die ik gelezen heb
Het eerste boek wat ik gelezen heb ik Welkom in Virgin River van Robyn Carr. Een heerlijk boek waar ik al lang naar uit keek om te lezen en het heeft me niet teleurgesteld ik zat weer helemaal in Virgin River met zijn prachtige omgeving en mooie huisjes. Het volgende boek werd Het boek van Tess van Miriam Bruystens. Dit boek kreeg ik van Clavis books en heb ik enorm snel uitgelezen. Een boek met een boodschap, met gedichten en een mooi verhaal. Van een young adult naar een roman namelijk boek drie Voor jou van Jojo Moyes. Met een lach en een traan las ik dit boek. Het volgende boek weet ik niet of ik echt mee moet rekenen maar het blijft een boek. Boek vier is Kerstavond met Olaf, zoals een kerstboek hoort te zijn. Boek vijf is mijn recensie exemplaar die ik ontving van uitgeverij Zomer & Keuning, Alles of Niets! van Gillian King een heerlijk boek over twee vrouwen en twee liefdeslevens. Volgende week lees je hiervan mijn recensie. Gisteren ben ik gestart in boek 6 Stuk van jou van Sophie Jackson, deze zal ik niet binnen #boektober uitlezen maar ik ben al wel gestart.

Twee boeken van mijn stapel en de rest zijn recensie exemplaren. Ik ben heel tevreden met mijn resultaat van vijf gelezen boeken en gestart in het zesde boek.

Boektober op Instagram
Er werd op instagram een challenge gehouden van een week. Ik plaatste vijf van de zeven opdrachten. In het weekend was ik de laatste twee een beetje vergeten.

Het-einde-van-#boektober

Boektober was erg leuk om aan mee te doen en geïnspireerd te worden door andere lezers die ook de boektober hashtag gebruikten. Van boektober heb ik geleerd dat het werkt om voor mezelf een stapel voor de maand klaar te leggen. Wanneer een boek uit is pak ik dan de volgende van de stapel en hoef ik niet uren voor mijn kast te staan op zoek naar een boek. Vooral fijn als ik een boek uitlees en er nog één mee naar bed of naar mijn werk mee wil nemen.

Bedankt Dagmar voor dit super leuke initiatief en de motiverende en leuke berichten.