stappenreeks

Het einde van mijn stappenreeks

Zondag was dag 100 van mijn stappenreeks. Elke dag een groen vinkje. Dinsdag was al moeilijker om mijn stappenreeks te voltooien. Woensdag werd mijn stappenreeks verbroken na 103 dagen groene vinkjes kwam die er niet. 

Stappenreeks gestopt

Dinsdag om half 9 in de avond zat ik nog maar op 4160 stappen. Met een fijne wandeling kwam ik op 11.134. Woensdag was het helaas einde van de stappenreeks. Mijn dag was alles behalve fijn. Na wat flinke regen en onweer was het even droog en maakte ik een ommetje. Met 9974 stappen kwam ik thuis. Normaal geen probleem om dan nog de 10.000 stappen te halen. De vermoeidheid won het van de 10.000 stappen want ik viel in slaap en werd net na 12 uur wakker. Ik baalde wel even want het was zo’n mooie reeks. De realiteit; mijn lichaam is moe. De afgelopen weken/maanden zijn zwaar op het werk en dat hakt er nu flink in. Actief blijven is belangrijker dan 10.000 stappen elke dag halen. 7.000 of 8.000 stappen is ook dikke prima. Rust is naast actief zijn enorm belangrijk voor mijn gezondheid en dat mag ik niet vergeten.

Mini ochtendtrainingen

Drie ochtenden deed ik deze week een mini workout. Lekker in de ochtend al voor 7 uur rolde ik mijn matje uit om een mini workout te doen. Het is een manier van lekker wakker worden en een moment voor mezelf pakken. Het is geen hele actieve workout maar een wakker worden workout gewoon even het lichaam wakker maken en onthaasten.

Sportschool workouts

Op vrijdag en zondag stond ik in de sportschool. Ik weet niet waar ik de energie vandaan haalde maar ik ging omdat ik weet hoe het voelt als ik ben geweest. Mijn energie heb ik goed verdeelt en niet opgemaakt gewoon lekker getraind. Nagedacht over de trainingen en wat ik ermee wil bereiken. Een mooi moment is dat om na te denken en gewoon lekker te trainen.