frozen

Het Gouden Frozen Voorleesboek

We blijven nog wel even in de kerst/wintersfeer. Ik vind het zo lekker. Verwarming aan, dekentje erbij, kerstboom met de lichtjes aan, kaarsjes op tafel en een winterboekje erbij. Disney verhalen zal ik ooit de liefde daarvoor kwijtraken? Het Gouden Frozen voorleesboek las ik weer fijn voor aan mezelf.

Dit Frozen boek bevat drie verhalen; Frozen, Frozen Fever en Frozen- Een nieuw rendiervriendje. Je bevind je weer in het ijskoude koninkrijk Arendelle samen met Anna, Elsa, Olaf, Kristoff en Sven. Het eerste verhaal Frozen is het verhaal wat we kennen van de film. Natuurlijk is het verhaal in dit boek korter dan de film maar het geeft het verhaal mooi weer met de prachtige tekeningen.

Het verhaal wat volgt Frozen Fever gaat over de verjaardag van Anna maar natuurlijk gebeuren er van allerlei dingen waardoor het anders loopt dan gepland. En dan een nieuw rendiervriendje. Terwijl Anna en Elsa zich klaar maken voor het koninklijke bal beleven ze weer een heel avontuur. Zijn ze op tijd terug voor het bal of verliezen ze de tijd uit het oog.

Gouden boekjes zijn leuk om voor te lezen, zelf te lezen of om cadeau te doen. De tekeningen zijn prachtig de verhalen leuk en ze blijven altijd leuk. De verhalen zijn leuk, grappig en leerzaam. Want bij elke Disney zit er een leerzame les in. Zorgen voor de ander, oplossingen bedenken en ga zo maar door.

Een cadeautje voor onder de boom kan je dit zeker noemen. Je kan deze voor € 9,95  bij bol.com  kopen (dit zijn affiliaitelinks – dat betekent dat als je een boek via deze link besteld, ik een percentage van de opbrengst krijg.)

Recensie exemplaar met dank aan Uitgeverij Rubinstein

Bewaren