Doeboek II

Het Grote Creachick doeboek II

De vakantie staat voor de deur voor velen. Voor mij hopelijk veel zomeravonden op mijn balkon. Het is dan heerlijk om creatief te zijn en niet veel nodig te hebben aan materiaal. Laat Het Grote Creachick doeboek II nou heel geschikt voor zijn. Met maar weinig materialen kan je creatief aan de slag gaan. Het doeboek motiveert je om aan de slag te gaan en creatief te zijn. 

Geen idee waar je moet beginnen, angst voor de lege pagina of gewoon zin om je onder te dompelen in een grote hoeveelheid creativiteit? Duik dan in Het grote CreaChick doeboek 2 en laat je verrassen door toffe tekenopdrachten, challenges, oefeningen, uitleg en voorbeelden van creatieve duizendpoot CreaChick. Je wordt echt niet meteen in het diepe gegooid: CreaChick geeft je de nodige handvatten. Ze deelt haar tips en trucs om de opdrachten tot een goed einde te brengen en jouw vaardigheden naar een hoger plan te tillen. Bovendien vind je achter in het boek een lijst ideeën voor nog meer inspiratie!

Doeboek II

Wie is CreaChick

CreaChick is een online creasensatie met meer dan tweehonderdduizend volgers op YouTube. Haar specialiteit is het faciliteren van creatievelingen met moderne inspiratie, leuke opdrachten en challenges en eenvoudige instructies. Achter CreaChick gaat Maris van Modem schuil, een enthousiaste jonge vrouw die vrolijke YouTube-video’s maakt met praktische instructies en hippe onderwerpen, om de creatieve vlam in iedereen aan te wakkeren!

De zomeravonden moeten nog wachten maar ik ben al aan de slag gegaan met Het grote CreaChick doeboek II. Ik heb vlekken omgetoverd in objecten. Heb een tekening niet ingekleurd maar voorzien van lijnen en rondjes. Een hele andere manier van inkleuren maar heel relax gevend. Het doeboek maakt me creatiever, het laat me nadenken over wat er kan worden van iets terwijl er nog eigenlijk niets is. Het leuke is dat bij dit alles ik maar twee fineliners heb gebruikt. Het project waar ik nu aan ga starten mag ik alleen maar één kleur potloden gebruiken dus verzamel ik alle tinten van één kleur en kan ik aan de slag.

Een laagdrempelig doeboek waar niks fout is en alles goed omdat jij bepaalt wat je doet. Het zorgt er echt voor dat ik mijn creativiteit de loop laat en minder streng ben en dat moeten we vaker zijn. Wees creatief en open en ga aan de slag met Het Grote Creachick doeboek II Lijkt dit doeboek jouw ook leuk dan kan je hem aanschaffen voor € 17,50 bij bol.com (dit zijn affiliaitelinks – dat betekent dat als je een boek via deze link besteld, ik een percentage van de opbrengst krijg.)

Recensie exemplaar met dank aan Uitgeverij Mus