Het laatste woord

Het laatste woord

Eens in de zoveel tijd lees ik de Cosmopolitan. Ik vind hier altijd leuke artikelen in staan en ook leuke korte vragen aan bekende personen. Het laatste woord vind ik erg leuk en daarom besloot ik hem ook zelf in te vullen.

1. Favoriete film
Een film die ik kan blijven kijken is The Devil wears Prada. Mijn favoriete actrice Anne Hathaway speelt in de rol van Andrea Sachs, dit doet ze naar mijn idee erg goed. Van lekker ongeïnteresseerd in de mode en runway tot ubber stylish speelt Anne erg goed en leuk. Ik vind het een heerlijke film die elk moment van de dag aan kan.

de

2. Op repeat
Lana Del Rey met Born to Die. Die stem, zo lekker langzaam en zwoel heerlijk om naar te luisteren tijdens het hardlopen, fietsen, in de auto of waar dan ook.

3. Op mijn nachtkastje
Ik heb geen nachtkastje maar leg alles naast mijn bed neer en daar ligt altijd wel wat. Meestal ligt er een Women’s Health, Runnersworld en Happinez. Op dit moment ligt het boek Boost van Goedele Leyssen naast mijn om te lezen. Verder heb ik altijd een pen en papier naast mijn bed om dingen op te kunnen schrijven, van afspraken tot blogideeën.

4. Droomstad
Zeker Rome. Sinds ik in Rome ben geweest ben ik verkocht, de kunst, de cultuur, het eten, ik vind het er fijn. Ik hoop er snel weer heen te kunnen gaan om nog meer van deze stad te kunnen zien.

5. Stijlicoon
Een beetje cliche maar ik kies voor Lauren Conrad. Ik hou me niet super erg met mode bezig maar haar stijl, uitstraling bevalt me wel.

6. Favoriete serie
Dit blijft nog steeds Gilmore Girls. Een heerlijke serie om met een bakje chips en een glas cola op de bank te kijken. Sommige afleveringen kan ik dromen en toch blijven kijken.

7. Geheime verslaving
Al mijn verslavingen zijn wel openbaar geloof ik. Bolognese chips, Kinder Buenos, Cola, Hardlopen………… geen idee of ik een geheime verslaving heb.

8. Nu druk met
Op het moment ben ik lekker druk met mijn werk en aan het trainen om sneller te worden op de 10 km. Ik ben ook bezig langere afstanden te lopen verder lees en leer ik graag van alles en nog wat.

9. Sexy man
Robin van Persie, damn die man wordt steeds lekkerder. Ik hou van mannen die steeds knapper worden hoe ouder ze worden. Het grijs in zijn haar is ook echt enorm sexy.

 10. Inspirerende vrouw
De laatste is natuurlijk ook de moeilijkste vraag. Een inspirerende vrouw vind ik lastig, ik heb wel een aantal mensen die me inspireren en die zal ik dan ook delen.
Lindsey van Dailylin, Annemerel en Zélia van Chezzelia en Justkeeprunning inspireren mij met hardlopen. Ze presteren het om te trainen voor hun doel en ervoor te gaan, niet op te geven en na elke tegenslag weer door te gaan.
Pink inspireert mij met haar muziek, haar uitstraling en persoonlijkheid.
Sue Bryce inspireert mij in fotografie, haar visie erbij, haar uitleg en haar foto’s echt prachtig werk.

inspiratie