herfst

Het mooie van de herfst

De herfst vind ik echt ontzettend fijn in ons landje. Mistige ochtenden, blauwe luchten en een warm zonnetje. Heerlijk om een wandeling te maken. Natuurlijk kennen we ook plens buien maar die vergeet ik liever.

De afgelopen maand ben ik weer een aantal keer op pad gegaan met mijn camera. Ik had het een tijdje niet gedaan en nu ga ik best met regelmaat even een stukje wandelen met mijn camera. Het wandelen met een camera in mijn hand heb ik wel gemist. Dit besef kwam een tijdje geleden toen er op mijn werk een gesprek ontstond met een klant. Een super leuke meid waar ik vaker wel even mee sta te kletsen wanneer ze langs komt. We hadden het over haar werk en ze vroeg naar mijn fotografie en waar ik mee bezig was. Toen dacht ik echt wow het is lang geleden dat ik echt even op pad ging met mijn camera. Al is het een rondje dorp, dat heb ik zelfs lang niet gedaan.

Dit was dus echt een gesprek dat me motivatie gaf om te gaan. Mooie plekjes te vinden, mooie objecten en te genieten van een wandeling met mijn camera. Hieronder een aantal foto’s van een warme herfstwandeling.

Vandaag een aantal foto’s met het mooie van de herfst. Het mooie zijn de warme kleuren in de toch wat grijzer wordende maanden.

Hou jij ook van de herfst?