Het zit hem in de kleine dingen

Soms zit het hem in de kleine dingen die belangrijk zijn, zo heb ik dat bij het afleveren van pakketjes. Het is een kleine moeite om een pakketje netjes in te pakken, te voorzien van een stickertje en de inhoud verzorgd neer te leggen. Twee weken geleden ronde ik een opdracht af en moest deze afleveren maar niet voordat ik het netjes en verzorgd had ingepakt.

Het zit hem in de kleine dingen

In het pakketje moesten twee soorten trouwkaarten en enveloppen. Bij de kaarten heb ik bij allebei de tekst naar buiten gedaan zodat goed zichtbaar is welke stapel welke kaart is en ik heb de drie pakketjes ingesealed en voorzien van een DonderDesign sticker. De pakketjes heb ik in een doosje gedaan met twee kaarten er los op en mijn visitekaartje. Op de zijkant van het doosje nog een rechte sticker met mijn logo en netjes dicht geplakt.

Het zit hem in de kleine dingen

Morgen een artikel over de trouwkaart die in dit pakketje zit.