High

High Tea met Chinouk Thijssen

Vrijdag 11 oktober was ik uitgenodigd door Uitgeverij Clavis voor een High Tea met Chinouk Thijssen. Zo ontzettend tof! Chinouk Thijssen is de schrijfster van de Truth or dance trilogie en Fataal spel. Young Adult thriller auteur, boekenwurm en ondernemer.

Chinouk Thijssen vind ik een inspirerende dame, ik volg haar op twitter en instagram waar ze veel deelt van wat ze doet voor werk. Ik vind dit heel interessant en zou graag een cursus bij haar doen maar ja tijd he dat moet er dan wel zijn. Dat ik erbij mocht zijn bij de High Tea was echt onwijs tof. Een aantal bekende gezichten en hele leuke gesprekken kwamen er op gang.

Het is zo tof om met mensen te praten die dezelfde passie hebben. Die doen wat jij doet, ook al is het misschien een ander genre of voor een andere leeftijd maar boeken blijven boeken en wanneer je van boeken houd kan je al gauw met elkaar kletsen. Heerlijk is dat.

high

Ten to Three Bakerij

We hebben echt heerlijk gegeten en gedronken bij Ten to Three Bakerij en de tijd vloog voorbij. Voor mij had het nog uren mogen duren. Ik heb Chinouk ook gevraagd waarom ze iets in Dance or Die heeft geschreven. Ik kan niet vertellen wat maar gelukkig begrijp ik haar wel waarom het erin staat maar gruwelijk was het wel.

high

We zijn echt ontzettend verwend met heerlijk eten. Een glaasje bubbels om te starten, gevolgd door een heerlijk soepje met broodjes en toen was het zoet en hartig. Heerlijke mini cupcakes, chocolollies, macarons, brownies en broodjes met heerlijk beleg.

Een stapel boeken signeren

Als afsluiter natuurlijk even boeken signeren en dat waren er voor mij totaal vier boeken. Overal schreef ze wat in en in de laatste bood ze haar excuus aan voor iets wat gebeurt in het boek. Nu zijn mijn boeken nog specialer. Ik zou het zo tof vinden om ook te kunnen schrijven als Chinouk en zo veel lezers te hebben. Ik ben heel benieuwd naar haar volgende boeken.

Nogmaals Bedankt Uitgeverij Clavis en Chinouk Thijssen