tea

High Tea met schrijfster Chinouk Thijssen

In december werd er een winactie bekend gemaakt op de website van Scelta publishing. Chinouk Thijssen nodigt 5 enthousiaste lezers uit voor een High Tea in Rotterdam op zondag 10 januari. Wil jij daar bij zijn?! Verzin een originele vraag voor Chinouk en maak kans op een exclusieve uitnodiging! Tijdens de High Tea kun je dan jouw vraag persoonlijk aan Chinouk stellen en natuurlijk je boek laten signeren!

Op zondagavond 3 januari net voordat ik naar bed ga check ik mijn mail. Terwijl ik dat doe besef ik me nog waarom check ik op zondagavond om 22:20 mijn mail. Wie mailt er nu nog op dit tijdstip. Nou Chinouk Thijssen mailt nog op zondagavond. Ik was een van de lezeressen die was uitgenodigd om zondag 10 januari aanwezig te zijn bij de High Tea. Zo super leuk.

In december had ik in mijn winkelmandje van bol Hij is van mij zitten. Ik had alleen nooit op bestel geklikt. Waarom niet? Geen idee, misschien was ik nog niet klaar met winkelen of was ik opeens ergens anders mee bezig. Geen boek gelezen hebben van een schrijfster waarmee ik een high tea zou gaan doen vond ik niet kunnen. Ik gooide Blindelings ook in mijn mandje en een paar dagen later werden ze op mijn werk bezorgd. Meteen sloeg ik Hij is van mij open en begon ik te lezen. Binnenkort zullen jullie lezen wat ik ervan vond. Ben je nu al benieuwd dan zie je in Chinouk haar filmpje over de high tea hoe ik het einde vond.

tea

Zondag 10 januari reed ik op tijd richting Rotterdam, met de metro de stad in even winkeltjes in en uit want ik was veel te vroeg. Daardoor stond ik ruim op tijd bij Ten to three bakery en ik was niet de enige die op tijd was want Eveline van Scelta publishing, een andere winnares, Chinouk en Fleurine (de stagiaire van Chinouk) waren ook al aanwezig. Ik was best een beetje zenuwachtig hoe dit zou zijn, hoe gaat zoiets want ik ken niemand en dan blijft het toch altijd maar wat spannends. Vanaf het eerste moment was de spanning weg want ik werd enthousiast begroet door Fleurine en Chinouk en ook eenmaal binnen was het gelijk kletsen. Een groep spontane meiden/dames en lekker veel geklets over boeken.

Een glaasje bubbels kwam op tafel, de theepotten werden neergezet gevolgd door een soepje met tosti. Wat een heerlijke combinatie om tomatensoep met een tosti te eten. Van wat hartigs gingen we naar zoet. Etagères met allerlei lekkere dingen werden op tafel gezet en de oooh en aah’s gingen heen en weer. De camera’s werden erbij gepakt want al dit lekkers moest natuurlijk vast gelegd worden voordat we ervan konden gaan eten.

De brownies, lollies en cupcakes waren zo lekker maar ooooh wat puur en vullend. Ik heb er van genoten en ik zat vol met lekkers. We kletsten terwijl we aten en de tijd ging enorm snel voorbij. Natuurlijk had ik mijn boeken meegenomen en wilde ik deze gesigneerd hebben en dat deed Chinouk dan ook. Ik vind het altijd leuk als een boek gesigneerd is, speciaal en meer waarde voor mij persoonlijk.

De high tea liep ten einden. We kregen allemaal een Goodybag, maakten een groepsfoto en met bijna heel de groep gingen we richting Donner. Echte boekliefhebbers gaan even langs Donner als ze in de buurt zijn. Ik zelf had een missie voor de Donner en die is geslaagd dus binnenkort daarover meer.

tea

Hieronder zie je de inhoud van de Goodybag. Gewoon twee boeken, een deurhanger, boekenlegger, stickers en een sleutelhanger. Enorm verwend als je nagaat dat we ook al een high tea hebben gehad.

Dank je wel Chinouk voor deze ontzettend leuke middag.

 

Bewaren

Bewaren