Home decoration; plant in een gloeilamp

Home decoration; plant in een gloeilamp

In mijn kamer hangt de treklamp van het Glow festival. Ik vind deze lamp erg gaaf en toen ik in een klein tuincentrum/bloemenwinkeltje was zag ik wat leuks wat er wel bij paste. Een Gloeilampje, maar wat ga je erin zetten en wat kan erin.

In de winkel zag ik een gloeilampje staan met een gat erin, bedoelt om als potje te gebruiken voor een plantje. Ik was gelijk verkocht. Toch liep ik nog even een rondje en nog een rondje (winkel was niet heel groot). Ja, hij is echt leuk en niet heel groot dus ik kan er altijd wel een plekje voor maken. Misschien wel in mijn slaapkamer bij de treklamp.

Home-decoration;-plant-in-een-gloeilamp

Wat ga je in zo’n lampje zetten want hij is heel klein. Een cactusje? Dat is dus al te groot en kan dat groeien in een klein lampje? Iets verder hangt er een lampje in een standaard en daarin zit een plantje. Een plantje zonder wortels die leeft van de luchtvochtigheid. Na navraag bij het personeel kwam ik er al gauw achter dat er inderdaad niet veel in kon doordat het niet heel groot is en vandaar in het voorbeeld de plant zonder wortels zit. Dat werd hem dan ook want gelijk katproof door de standaard.

Home-decoration;-plant-in-een-gloeilamp-1

Kijk nou hoe super leuk dit is. Ik heb het lampje op de woonkamertafel gezet en daar gaat hij zeker nog niet weg want het staat veel te leuk wat groens op de tafel. Het is een klein plantje maar door dit kleine plantje staat er dus eindelijk iets groens op de tafel en hebben we geen hele plant die ons zicht belemmerd op de tafel.

Home-decoration;-plant-in-een-gloeilamp-2

Er zijn heel veel leuke ideeën die je met een lamp kan doen en je woonkamer daar ga ik mee aan de slag maar daar later meer over.