Home: Herfst in huis

Maandag zag je hier al een echte herfstquote en ik moet zeggen ik ben wel in de herfstsfeer. De eerste keer een lange mouwen shirt aan voelde goed, een jas aan om naar buiten te gaan was ook wel weer leuk en kaarsjes aansteken om het warmer te hebben vind ik heerlijk. Warme kleuren, bordeaux rood, oranje en bruintinten komen weer in de bomen en ik ben die warmheid nu ook al een beetje naar binnen aan het halen. Home: Herfst in huis

herfst-interieurDe eerste dingen zijn al aangepast, zo ben ik begonnen met de vensterbank. De schelpen, bloemen en roze tinten heb ik uit de glazen potten gehaald en hebben plaats gemaakt voor boomsnippers, kastanjes, bladeren en dennenappels.

Home: Herfst in huis

De vensterbank vond ik nog een beetje kaal dus ben ik op zoek gegaan naar glazenpotjes. Ik vond drie verschillende formaten, deze heb ik gevuld met water en er een waxinelichtje ingedaan.  Dit vond ik nog erg kaal dus heb ik twee glaasjes gedecoreerd met bladeren en dat maakte het net af.

Home: Herfst in huis

Van het weekend ga ik vast nog iets aanpassen om het knusser en warmer te maken. Mijn rode vaas met takken kan in ieder geval wel wat vernieuwing gebruiken en met wat kaarsen hier en daar komen we al weer een stuk verder.