beauty

I Love Beauty Event 2017

Afgelopen zondag zijn Rianne en ik naar het I Love Beauty Event geweest. Heel wat anders dan de hardloopevenementen waar je mij sneller vind. Maar weet je, ik vond het ontzettend leuk. Een gezellige dag, met veel beauty. A beautiful day out! en dat was het zeker.

We vertrokken vroeg richting de jaarbeurs en net toen de deuren open gingen kwamen we aan. Er stond al een flinke rij voor de ingang dus het duurde even voor we binnen waren. Ik had via twitter en whatsapp al begrepen dat het bij Boozyshop erg druk was dat er zelfs rijen stonden. Dus wij gingen daar gelijk heen, geen rijen maar een rijtje. Beiden kochten we wat bij deze stand. Ik heb een mooi pallet met oogschaduw in allerlei prachtige kleuren gekocht. En daarna stonden er hier inderdaad rijen.

We lopen nog wat met de focus richting de main area want het event moet natuurlijk nog wel even echt geopend worden. De opening werd verzorgt door Cynthia en Francis. De opening was leuk om bij te zijn en na het aftellen vielen er paarse slingers uit de lucht. Na de opening zouden we een rondje gaan maken langs de stands maar dat veranderde want Cynthia zou richting de huiskamer gaan en daar kon je even met haar kletsen en dat wilden Rianne en ik allebei eigenlijk wel. Dus gingen we richting de gezellige huiskamer en hadden we een Meet & Greet met Cynthia. Ik vind dit altijd heel vreemd en raar maar eigenlijk ook weer heel erg leuk. Het was erg leuk, spontaan en gezellig.

 

 

Nu echt tijd om de hal te verkennen. Er zijn zo veel dingen, make-up, kleding, accessoires, apparatuur we lopen dus niet één, niet twee maar zeker wel drie rondjes. Wij maken niet gelijk een keuze, nee wij kijken, vergelijken, denken en dan doen we onze aankoop. Aankopen hebben we zeker gedaan. Rianne heeft een Remmington stijltang gekocht en dat kwam door Cynthia en daarom ook de lol hierboven.

 

Bij Lux kocht ik oorbellen en een armband, wat had ik daar veel meer kunnen kopen maar ja ik maakte een keuze. Oorbellen in een stijl die ik al hele lang wilde en het armbandje sprak me direct aan met de tekst; Never give up!

Een dan een suikerzoete stand. Gebakjes, donuts, macarons, zoete geuren komen op je af maar pas op zet je tanden er niet in want het is zeep. Echt zulke schattige zeepjes. Natuurlijk kocht Rianne daar een aantal van en ik kocht een heerlijk geurende Sugar scrub. Bij deze stand was Serena aanwezig, samen met haar super mooie bloemenwall. Even een praatje voor Rianne en een fotomomentje.

 

 

Op de Main area daar kwam ook nog een fantastische man en daar moesten we natuurlijk bij zijn. Een plekje op een stoel was er niet meer dus dat werd staan en wachten. Wachten op…… Fred van Leer! Fred gaf styling advies must haves die je moet hebben. Hij brengt het zo lekker en ik heb echt in een deuk gelegen. Leuke tips deelde hij en het was gewoon lekker spontaan en vrolijk. Voor de Meet & Greet van Fred stond een enorme rij dus die skipten we, geen zin om in een enorme rij te gaan staan.

Hieronder de producten die in de Goody bag zaten. Wat ik miste was nagellak, dat heb ik echt weinig gezien en dat had ik wel verwacht dat daar meer van was. Verder een top dag.

Na een leuke dag gaan we naar huis met een gezellige dag als herinnering en allemaal nieuwe leuke spulletjes. Het was een erg leuk evenement waar wij zelfs geen workshop hebben gedaan maar dat had nog wel gekund want er waren echt veel workshops.

Bewaren

Bewaren

Bewaren