I see a Rainbow in the sky

I see a Rainbow in the sky

Zaterdagochtend, het is nog vroeg. Geen training want het is de dag voor de bruggenloop. Mijn telefoon gaat. Mijn vriend: “Als je nu naar buiten gaat kan je proberen mooie foto’s te maken van een hele mooie regenboog”.

Ik trek wat kleding aan en ga naar buiten. De lucht is prachtig. Maar hoe krijg ik wat ik zie op de foto. Op de regenboog scherp stellen lukt niet. Ik heb niet lang de tijd want de regenboog blijft misschien niet lang. Zelf sta ik ondertussen in een aardige regenbui. Ik maak diverse foto’s en beslis om thuis te kijken wat is gelukt en wat niet.

I see a Rainbow in the sky

Voor mijn gevoel zijn de foto’s niet helemaal zoals ik zag. Wat ik zag was een felle regenboog. Een die licht geeft. Helaas is me dat niet gelukt vast te leggen. Maar ik blijf het proberen en ga eens lezen hoe ik dit beter aan kan gaan pakken.

Als laatste een foto van een detail van een boom. Een boom die ik al vaker heb gefotografeerd maar toen om zijn bloemen nu om zijn takken.

Heb je tips voor het fotograferen van regenbogen dan hoor ik dat graag.