bridges juli

I will beat the bridges juli 2016

Wat een maand was juli. Een maand waarin het warm en nat was. Een maand waarin ik mezelf teleurstelde en waarin ik genoot van korte runs. Laten we een kijkje nemen in de afgelopen hardloopmaand met I will beat the bridges juli 2016.

Voor mijn verjaardag kreeg ik een super cadeau van mijn ouders en Rianne. Een blauwe Camelbak. Mijn handige tool voor het hardlopen. Drinken bij me en onderweg heel makkelijk te gebruiken. Niet meer zoeken naar een flesje maar hop slangetje aan me mond en drinken maar. Die moest natuurlijk zo snel mogelijk uitgeprobeerd worden. Elke run sinds ik hem gehad heb is hij mee geweest en ik kan je vertellen dat de komende runs hij mee zal blijven gaan. Ik ben enorm tevreden ermee en drink zowaar tijdens het hardlopen. Met de warme dagen was dit echt een uitkomst. De 5 km runs werd er ook gedronken want dat was gewoon nodig.

Naast een handige gadget kwam er deze maand ook nog een broek binnen. Mijn vriend had voor mij een driekwart broek besteld. Een hele speciale want het is een hardloopbroek met Mario erop. Ik ben nooit zo van de printjes op mijn benen maar deze vind ik echt ontzettend gaaf.

Hardlopen

Het hardlopen ging de afgelopen maand niet best. Waar ik vorig jaar vele kilometers al maakte had ik daar dit keer heel veel moeite mee. In eerste plaats omdat ik erg moe was en daardoor weinig energie had. Daarnaast was het erg benauwd en daarna enorm warm. Geen excuses maar een feit. Ik wil wel verantwoord de kilometers afleggen. Gelukkig heb ik ook kunnen genieten de afgelopen maand en daar kijk ik graag op terug. Minder kilometers maar toen ik eenmaal besloten had dat los te laten genoot ik van de kilometers die ik liep. Jullie hebben het al kunnen lezen in de post erover en in mijn behind the scenes maar deze leuke run hoort hier ook terug te komen. Over welke run ik het heb? De Blijdorp run natuurlijk want die was ontzetten gaaf. Wat een energie geeft de RRC en de run met zo veel mensen.

Wandelen

Door het warme weer heb ik besloten wel kilometers te maken. Wanneer hardlopen niet gaat dan gaan we toch wandelen. Wandelen in de pauze, wandelen na het werk, wandelen om tien uur ‘s avonds, wandelen wandelen wandelen. Maar wandelen vind ik saai. Dus wat doe ik dan? Pokemon vangen. Ja kilometers maken en gamen hoe leuker kan het zijn. Ik heb er al minimaal 40 km opzitten. Dus het blijkt maar dat gamen zo slecht nog niet is, we komen zelfs in beweging.

Fietsen

Fietsen is nog zo’n bezigheid wat ik liever niet doe. Toch heb ik vijf dagen een halve marathon gefietst. Je moet wat als de brug afgesloten is voor autoverkeer en je de keuze hebt in fietsen of enorm omrijden. Het voordeel is dat mijn benen wel flink hebben gewerkt en dat terwijl ik niet ben wezen hardlopen en ook de sportschool niet heb bezocht deze week. In totaal zeker 105 km gefietst.

Sportschool

De dagen dat ik in de sportschool was ging lekker. De gewichten wat zwaarder en de oefeningen gaan steeds beter.

Bootcamp

Afgelopen zondag waren we met de hele groep in Eindhoven en hadden we een bootcamp. We hebben flink staan zweten maar wat was het leuk en gezellig. Het is dat ik niet van de groepjes hou die bij ons trainen maar als deze groep niet zo ver uit elkaar woonde konden we dit zeker vaker doen.

Een lekkere actieve maand, wat minder kilometers
maar niet stil gezeten en daar gaat het om.