boekenkast

In de boekenkast #1

Met een lege boekenlijst ben ik 2017 begonnen. Op hebban en Goodreads heb ik de teller op 75 boeken gezet om te lezen dit jaar. Of het haalbaar is weet ik nog niet. Vorig jaar kwam ik ver maar dat kwam ook doordat er kinderboeken bij zaten. Door de dunne boekjes gaat het natuurlijk een stuk sneller dan wanneer je drie tot vierhonderd pagina’s te lezen hebt. Sowieso gaat het ene boek veel sneller dan het andere. Sommige boeken wil je gewoon niet wegleggen en andere juist om er langer van te genieten. Vandaag deel ik de boeken die nieuw zijn in mijn boekenkast en die erin kunnen omdat ze gelezen zijn.

Welke boeken zijn er nieuw en gelezen in mijn boekenkast?

De boeken die nieuw in mijn boekenkast zijn gekomen: Sarah Bolton – Kleine zwarte leugens en Jeffrey Wijnberg – De magie van het nietsdoen, wat loslaten echt betekent. De boeken die ik gelezen heb zijn Meik Wiking – Hygge, Michael Pilarczyk – Master your Mindset, Sophie Jackson – Stil van jou, Jane Harper – De droogte, Tara Stiles – Strala Yoga, Nathalie van Wingerden en Joella Opraus –  De financiële detox, Sarah Bolton – Kleine zwarte leugens, Marie Soderberg – Hygge

De recensies van sommige boeken zijn al online gekomen en kan je vinden door op de titel te klikken. De andere recensies zullen binnenkort online komen.