beginnen

In de boekenkast #10

Soms weet ik niet meer waar ik moet beginnen. Zal ik dit boek eerst lezen of dat boek. In dat boek wil ik nu beginnen maar ik ben nog bezig in een ander boek. Voor een boekenlezer kunnen dit echt dilemma’s zijn terwijl een niet lezer denkt; mens waar maak je je druk om. En zo is het waar maken we ons druk om. Maar er zijn zo veel mooie boeken.

Deze maand kwamen er boeken binnen die ik niet verwacht had en dat is nog leuker. Een schrijfster vroeg of ze me een boek mocht sturen en dat vind ik echt wel speciaal. Alle uitgevers enorm bedankt voor de boeken. Het is weer een hele stapel geworden maar dat is niet vreemd want in deze maand komen er heel veel boeken uit. In de video laat ik je de boeken zien die ik deze maand heb mogen toevoegen in mijn kast.

Sommige boeken zijn al op mijn blog verschenen met een recensie andere boeken zullen de komende tijd online komen wanneer ze gelezen zijn. Elke week komen er recensies online dus zit er een boek bij waar je graag van wilt weten hoe die is dan zeker mijn blog in de gaten houden.

In welke boeken zou jij willen beginnen met lezen of ben je benieuwd naar wat ik ervan vind?