Boekenkast

In de boekenkast #2

Er zijn weer een aantal boeken gelezen. Boeken die ik in de boekenkast kan zetten. De Boekenkast die eigenlijk opgeruimd moet worden maar dat stel ik elke keer uit. Wel logisch want de kast is te klein voor het aantal boeken wat erin staat. Deze maand kwamen er niet heel veel boeken bij die de kast in konden want er zaten ook digitale boeken bij en die kunnen alleen in mijn digitale boekenkast.

Deze maand een korte video want ik heb niet zo heel veel gelezen en zeker niet veel gekocht of gekregen. En dat vind ik zeker niet erg want ik heb nog zat te lezen.

De boeken die ik gelezen heb

Gerda van Wageningen – De rode freule van Rosegaert, Marie Soderberg – Hygge, Anna Nooshin – On Life, De beste uitspraken van Barack Obama en Lars Kepler – Jager

De boeken die binnen gekomen zijn

Lars Kepler – Jager, De beste uitspraken van Barack Obama en Vera Kissel – Na de vloedgolf

Toen de video klaar was zag ik dat ik Hygge vergeten ben te laten zien. In de recensie zie je meer over het boek of in een eerdere video.

Welke boeken heb jij gelezen afgelopen maand?