boekenkast

In de boekenkast #3

Een nieuwe in de boekenkast alweer. De boeken blijven mijn kast in gaan, deze maand kunnen er vier gelezen de boekenkast in. Afgelopen maand heb ik heerlijk kunnen genieten van een aantal boeken in het zonnetje, andere las ik nog onder mijn dekentje. Een heel verschil in het begin en het einde van de maand maar geef mij maar de temperaturen van de Lente. Lekker met een boekje buiten op het balkon. Uren lezen dat is toch heerlijk.

In de video laat ik jullie zien welke boeken er zijn binnengekomen, hoe ze eruit zien en waar ze over gaan.

De boeken die ik gelezen heb en de boekenkast in gaan

Mikaela Bley – Donker water, Vera Kissel – Na de vloedgolf, Lena Dunham- Is het erg om onzeker te zijn?Carla de Jongh – De Johansons

De boeken die binnen gekomen zijn

Mikaela Bley – Donker water, Lena Dunham- Is het erg om onzeker te zijn?Carla de Jongh – De Johansons, Ransom Riggs – Bijzondere vertelsels, Jojo Moyes – Verboden vruchten, Claire Douglas – De Pier

Boek waar ik in begonnen ben

Jojo Moyes – Verboden vruchten

 

Welke boeken heb jij gelezen afgelopen maand?

Recensie exemplaren met dank aan Uitgeverij Boekerij, A.W. Bruna, Uitgeverij Clavis, Uitgevrij Meulenhoff en De Fontein