Boekenkast

In de boekenkast #5

So many books so little time to read. In de boekenkast belanden weer veel boeken alleen lees ik niet zo snel momenteel. Het zijn wel hele mooie boeken en creatieve. Het lezen gaat door het warme weer wat minder hard aan het einde van de maand. Te warm dan doe ik gewoon niks, de concentratieboog is te klein. Natuurlijk heb ik wel gelezen want een dag zonder lezen dat kan natuurlijk niet.

In de video laat ik jullie zien welke boeken er zijn binnengekomen en welke ik gekocht heb, hoe ze eruit zien en waar ze over gaan. De recensies zullen snel volgen zeker van Gebroken vleugels want die is een paar dagen geleden uitgelezen.

Welke boeken heb jij gelezen afgelopen maand?

Recensie exemplaren met dank aan, A.W. Bruna, Zomer & Keuning, BBNC uitgevers, Boekerij, Voetbal Inside.