boekenkast

In de boekenkast #6

De boekenkast is toch echt officieel te klein aan het worden. Nee, ik heb niet te veel boeken want daar kan je er nooit te veel van hebben. Het is gewoon tijd voor een kamer voor mijn boekenkast. Een hele wand die ik kan vullen. Dromen, dromen en tot die tijd lekker blijven lezen.

Deze maand kwamen er weer een aantal boeken binnen waarvoor ik de uitgevers wil bedanken. Ik vind het echt bijzonder nog steeds om boeken te krijgen en zeker nu ik op het moment wat trager ben met lezen. Gelukkig duurt het geen maanden voor een boek uit is, dat zeker niet maar ik ben iets langzamer dan normaal. Die warmte daar doe ik het gewoon niet goed op. Terwijl ik lees val ik dan heel snel in slaap hoe spannend of interessant het boek ook is.

Aan mijn kast mag ik weer mooie boeken toevoegen. Boeken die ik hoopte dat zouden komen maar ook boeken die ik niet wist dat zouden komen. Van Kees een oud collega kreeg ik ook een boek echt zo lief van hem.

In de video laat ik jullie de boeken zien die binnen zijn gekomen.

Welke boeken zijn in jouw boekenkast gekomen deze maand?