boekenkast

In de boekenkast #8

In augustus al een boek binnen krijgen dat pas richting het einde van september uit komt dat vind ik echt heel speciaal. Welk boek dat is? De vijfde brief van Nicola Moriarty. Dit boek heb ik gekregen van Uitgeverij De Fontein om mee te doen aan de Hebban buzz.

Naast het buzz boek De vijfde brief kwam er een mooie stapel boeken binnen. Van uitgeverij BBNC kreeg ik Tijdperk van Hanna Karlzon, Meer creatief handletteren, Harry Potter jubileumeditie en Mijn bullet journal crash course. Van uitgeverij Zomer & Keuning kreeg ik Stilte van Mia Sheridan. Uitgeverij Callenbach stuurde Een zomer in Parijs van Denise Grover Swank en uitgeverij Kok zorgde dat ik weer even terug in de tijd kon met Terug naar Morningside Manor van Carrie Turansky.

Een mooie stapel boeken voor mijn boekenkast en om te beoordelen hoe het boek is. Sommige boeken heb ik al gelezen. Het was een lekkere maand om te lezen. In De vijfde brief moet ik nog beginnen maar dat gaat niet lang meer duren want Terug naar Morningside Manor leest heel lekker.

In de video laat ik jullie zien hoe de boeken eruit zien en vertel ik kort al iets over het boek.

Recensie exemplaar met dank aan Uitgeverij BBNC, Uitgeverij De Fontein, Hebban, Uitgeverij Callenbach, Uitgeverij Kok en Zomer en Keuning