boekenkast

In de boekenkast #9

In de boekenkast #9 bevat heel veel verschillende soorten boeken. Soms denk ik echt wel hoe kan ik zo veel verschillende genres leuk vinden. Maar met films heb ik hetzelfde ik wil niet alleen maar romantiek, af en toe een beetje actie wil ik ook zien en zo heb ik het met boeken lezen ook.

De nieuwe boeken die binnen zijn gekomen zijn er echt veel doordat er op de valreep van de maand nog een aantal pakketjes op de deurmat vielen. Welke boeken er binnen gekomen zijn; De vijfde brief van Nicola Moriarty, Wokking Lekker van Danny Jansen, Van Jou van Sophie Jackson, Kattenkastelen, #laatstevlog van Carry Slee, King van Michel van Egmond, De kleine vloggen voor dummies, Letterfun Schetsboek, Handletter oefenblok, Schemertijd, Generatie Ei van Rosa Surachno, De schaduw van de wind van Carlos Ruiz Zafón, Onwetend van Chevy Stevens, Snap van Anki Wijnen, De wonderlijke kerst van Papa Panov van Lev Tolstoj, Leeslogboek, Ik heb geen zin van Annemerel de Jongh en Reveal van Robbie williams door Chris Heath. Een deel van deze boeken heb ik gekregen van de uitgever maar ik heb ook boeken gehad van mijn collega. In de video laat ik jullie in het kort de boeken zien en weten waar ze over gaan. De boeken in het roze daar kan je de recensie al van lezen op mijn blog. De andere boeken volgen binnenkort op de blog waar ze over gaan en wat ik ervan vind.

Recensie exemplaren met dank aan Uitgeverij Over Amstel, De fontein, Zomer & Keuning, Lev, BBNC, A.W. Bruna, Kok en SNOR