Inspiratie 1 - mijn resultaat

Inspiratie 1 – mijn resultaat

In inspiratie 1 liet ik jullie zien wat je kan doen met allerlei inspirerende knipsels. Zelf ben ik natuurlijk ook weer verder gegaan met het inplakken en ordenen van mijn inspiratie. Het leuke was zelfs dat ik voor een deel al in een nieuw boek kon beginnen en dat is het aller fijnste een nieuw inspiratie boek starten. Het gevoel als je het eerste plaatje opplakt is zo heerlijk net zoals in een nieuwe agenda of notitieboekje beginnen.

Afgelopen vier weken ben ik druk in de weer geweest om alle rond slingerende briefjes, papiertjes, knipsels, alles uit te zoeken. Sommige dingen konden na het gelezen te hebben weg andere dingen heb ik ingeplakt in één van de boeken die ervoor bestemd zijn. Ik heb een apart boek voor fotografie en de andere boeken zijn voor alle andere inspiratie. Mijn inspiratie kan een mooie foto zijn, een tekst, een diy, drukwerk, of iets anders moois. Een aantal pagina’s ga ik met jullie delen.

Mijn boeken hebben verschillende kleuren pagina’s, dit vind ik erg leuk omdat sommige plaatjes mooier uitkomen op een gekleurde pagina en het houd vaak de sfeer van de afbeelding vast. Mijn fotografie boek is wel helemaal wit maar dat is bewust om het rustig te houden.

Inspiratie 1 - mijn resultaat