Inspiratie 2 - mijn resultaat

Inspiratie 2 – mijn resultaat

Vorige week zondag waren mijn vriend en ik 8 jaar samen. Groots vieren we het niet maar ik vind het wel leuk om er iets aandacht aan te besteden. Uit mijn eigen inspiratiepost koos ik iets leuks om te maken.

Op zaterdagavond maakte ik brownies, sneed ze in stukjes en plaatste in elk stukje brownie een stokje met een hartje, tekst of ons jaartal. Na twaalf uur hing ik een slinger op en gaf de brownies aan mijn vriend. Wat een big smile op zijn gezicht toverde, hij vind het heerlijk hoe creatief ik ben en daardoor hem op zulke manieren met iets kleins al kan verassen.

Inspiratie 2 - mijn resultaat

Iets kleins maar juist die kleine dingen zijn soms perfect en voor ons was/is dat zo. Weer een mooi jaar om te gaan vullen en nog veel mooie momenten samen te beleven en dat gaan we zeker doen.