voor vrienden

Jacob & Haver – F*ck it list book voor vrienden

Van mijn zus heb ik heel wat jaar geleden het F*ck it list book voor vrienden gehad. Volgens mij in de decembermaand maar dat weet ik niet meer zeker. Het is nu de derde of vierde keer dat ik het boek doorblader en lees. Weer moet ik lachen om de teksten die erin staan. 

Waar gaat F*ck it list book voor vrienden over?

De anti bucket list voor je vriendengroep! Fck it, laat het los. Stel met je vrienden de ultieme to do lijst op met dingen die jullie vooral NIET moeten. Allemaal leuk zo’n eindeloze bucketlist: dingen opschrijven die er toch niet van komen. Het is veel beter én gezonder om een lijst bij te houden waar je juist vanaf wilt. Ziehier de geboorte van de F*ckit list!

Dit boek is echt een leuk boek om te krijgen. Ik heb weer zitten lachen bij een aantal teksten. Ik herkende mezelf ook zeker hier en daar als het over kennissen ging of mensen die je graag minder ziet wat je dan zegt. Adviezen bij babybezoek of een bruiloft zijn ook echt om te lachen. De opmaak is heel simpel zwart/wit met af en toe een quote pagina tussendoor. Deze quotes slaan op vriendschap en zijn erg leuk. Hier en daar wordt zeker de draak gestoken met vrienden en vriendschap en dat maakt het juist leuk. Alles niet te serieus nemen daar gaat het ook zeker om.

voor vrienden

F*ck it list book voor vrienden koop je bij bol.com voor € 13,25. Het is leuk om cadeau te doen aan een vriend of vriendin. Ik denk dat dit voor mij niet de laatste keer is dat ik dit boek opensla. Over vriendschap denk je ook echt weer even na. (dit zijn affiliaitelinks – dat betekent dat als je een boek via deze link besteld, ik een percentage van de opbrengst krijg.)