Je hebt er nooit genoeg

Je hebt er nooit genoeg

Notitieboekjes, je hebt er nooit genoeg van. Overal heb ik een notitieboekje liggen. Naast mijn bed, op mijn bureau, in mijn tas, in de auto en meerdere in de kast. Wanneer ik een notitieboekje krijg vind ik dit dan ook erg leuk. Een mooie omslag, onbeschreven pagina’s, een nieuw begin en er niet in durven schrijven zullen voor de notitieliefhebber bekend klinken. Ik gebruik ze voor allerlei uiteenlopende dingen. Van recensies schrijven, even wat onthouden tot een boodschappenlijstje noteren ik doe ze allemaal in een notitieboekje en probeer het zo netjes mogelijk te doen.

Voor mijn verjaardag kreeg ik onderstaand notitieboekje. Een klein boekje wat makkelijk in mijn tas gaat. Het boekje zat in een zakje met een uitgespaard gaatje. Daar kon je de structuur van een boom voelen. Ik hou ervan als iets niet standaard is maar mooier en dat ze nagedacht hebben en er daardoor zoveel detail aan zit. Ik haalde het boekje uit de folie en het hele boekje voelt aan als een boomschors.

Je hebt er nooit genoeg

Ik maak het notitieboekje open en het eerste wat ik zie is een notitie. Een leuk kaartje met wat tekst erop. Het omschrijft precies hoe ik over notitieboekjes denk.

writersblok-4

Wanneer ik het notitieboekje open maak zie ik dat er nog meer zorg besteed is aan het boekje. De bladeren hebben het patroon van hout en het ruikt zelfs naar hout.

writersblok-3

Hierboven kan je goed zien dat er boomschors structuur aan de buitenkant te voelen is. Dit boekje blijft nog even leeg. Of het voor mijn blog gebruikt gaat worden of gewoon voor in mijn tas weet ik nog niet maar erin schrijven dat gaat zeker gebeuren.

writersblok-2

Hou jij ook zo van notitieboekjes?