stickervellen

Jill’s originals – Stickervellen

Stickervellen heb ik altijd magisch gevonden. Als ik goed ga zoeken heb ik waarschijnlijk nog wat vellen van vroeger liggen. Ik was dat meisje die het zonde vond om Belle op mijn schrift te plakken. Die stickervellen had liggen die nooit gebruikt werden. Gelukkig denk ik daar nu een stuk makkelijker over. Al blijft het vaak nog een hele discussie met mezelf waar ik welke stickers ga plakken. Met Jill’s originals – Stickervellen kan ik lekker aan de slag en mijn journals vullen.

stickervellen

Wie is Jill?

Op vijftienjarige leeftijd ontwierp Jill Schirnhofer (creatieve duizendpoot, presentatrice en actrice) haar eerste schoolagenda en ze brak door in 2014 toen ze het programma Jill bij de AVROTROS mocht ontwikkelen en presenteren. In het programma geeft Jill creatieve adviezen aan kijkers over knutselen, mode en koken, waar ze ook boeken over maakt. Inmiddels heeft Jill vele fictie- en non-fictietitels voor kinderen gepubliceerd. Zelf heb ik haar leren kennen door instagram. Hier zag ik leuke tekeningen voorbij komen en tekende ik zelf soms mee als het voorgedaan werd. Haar stijl is erg vrolijk en kleurrijk. Op haar Instagramaccount @jillrocket deelt ze alles wat met haar persoonlijke, unieke blik op de wereld van lifestyle en creativiteit te maken heeft.

stickervellen

Jill’s originals – Stickervellen

Stickers maken het leven leuker! En met deze 50 stickervellen met meer dan 1500 prachtige, gedetailleerde illustraties van Jill kun je alles om je heen versieren. Fleur je journal, agenda of planner op, maak een mooie scrapbookpagina of versier je boeken en schriften. Met meer dan 1500 stickers heb je altijd wel een sticker die past voor waar je hem wilt plakken. Mijn journal ziet er met deze stickers echt een stuk vrolijker uit. Ik wissel ze af met wasitape, stickers die ik al heb en tekeningen die ik zelf maak. Stickervellen zorgen dat mijn journal gezelliger wordt en leuk om in te werken.

stickervellen

Echt een mooie toevoeging het elastiek wat eromheen zit. Want ik ben zo iemand die het vel eruit scheurt en als ik de rest niet meer nodig heb dat moment het er weer tussen stopt. Met het elastiek raak je de vellen nooit kwijt ze blijven mooi bij elkaar. De cover straalt de vrolijkheid uit de je binnenin helemaal terug vind. De kwaliteit van de stickers is goed,. Ze zijn licht glanzend en plakken erg goed. De stickers zijn heel divers en de seizoenen zijn meegenomen in de stickervellen.

Wil je jouw journal, agenda of iets anders voorzien van leuke stickers.  Dan kan je deze Bundel met stickervellen van Jill kopen bij bol.com voor 17,50. Meer dan 1500 stickers heb je dan in je bezit om helemaal creatief mee te zijn. (dit zijn affiliaitelinks – dat betekent dat als je een boek via deze link besteld, ik een percentage van de opbrengst krijg.)

Recensie exemplaar met dank aan Uitgeverij Mus