kleine tekeningen

Johanna Basford – Geluksmomentjes

Geluksmomentjes is een kleurboek vol kleine tekeningen. Eindelijk een kleurboek die rekening houd met de werkende, actieve personen. De personen die een tekening af willen maken maar niet uren bezig kunnen of willen zijn. Rust zoeken voor heel even door te kleuren maar niet voor uren dan ben je met Geluksmomentjes van Johanna Basford aan het juiste adres.

kleine tekeningen

We hebben niet altijd een hele middag – of zelfs maar een uurtje – de tijd om creatief bezig te zijn. Geluksmomentjes is perfect voor jou als je zin hebt om je potloden te pakken en in korte tijd iets volledig in te kleuren. In dit boek vind je pagina’s vol kleine, afzonderlijke tekeningen, waarvan je er per kleursessie één of meer kunt selecteren om te kleuren. Of kies een van de kleine vignetten of patronen die je in korte tijd volledig van kleur kunt voorzien. Zelfs de allerkleinste illustraties ademen Johanna’s wereldberoemde eigenzinnige en mysterieuze fantasiestijl.

Kleurboek op zakformaat

Dit kleurboek van Johanna Basford met kleine tekeningen is echt een uitvinding. Je hoeft niet lang tijd te hebben om een tekening af te ronden. Perfect als je het mij vraagt om wel die kleurpotloden op te pakken maar niet uren bezig te zijn. Dit kleurboek met kleine tekeningen is laag drempelig hierdoor en zal zorgen dat meer mensen hun kleurpotloden oppakken. Het formaat is heel handzzaam, je neemt hem zo mee in je tas. Alleen de juiste kleurpotloden en je kan overal aan de slag.

Het papier is fijn om met potlood op te werken. De kleur is gebroken wit en hierdoor komen de kleuren mooi tot zijn recht op het papier. Wat jammer is aan dit kleurboek is dat het dubbelzijdig is bedrukt. Dit beperkt je in het gebruik van materiaal. Alcoholmarkers kan je dus al niet gebruiken aangezien die doordrukken. Wil je zeker weten of het materiaal wat je wilt gebruiken kan dan ga je naar de laatste twee pagina’s. De laatste twee pagina’s zijn testpagina’s dus bij twijfel altijd eerst even naar de laatste bladzijde.

Dit kleurboek op zakformaat staat vol mini meesterwerken voor jouw dagelijkse dosis creativiteit en kalmte. Dus ga aan de slag – en voel keer op keer dat heerlijke gevoel van een afgerond project! Wil jij dat ook dan moet je Geluksmomentjes zeker kopen. Bij bol.com is dit kleurboek vol kleine tekeningen te koop voor € 17,50 (dit zijn affiliaitelinks – dat betekent dat als je een boek via deze link besteld, ik een percentage van de opbrengst krijg.)

Recensie exemplaar met dank aan Uitgeverij Mus