Joy Fielding – Roerloos – Psychologische thriller

Het eerste boek wat ik van Joy Fielding las was Eindstation. Dit boek maakte me toen enthousiast om meer boeken van deze schrijfster te lezen dus toen ik weer op een boekenfestijn was en ik Roerloos zag liggen kocht ik het. Lang lag hij te wachten tot ik hem zou pakken om te lezen en wat ben ik blij dat mijn vriend dit boek voor mij uit koos om te lezen.

Joy Fielding – Roerloos – Psychologische thriller

Het leven van Casey Marshall loopt op rolletjes, totdat ze op een dag door een auto wordt geschept en vrijwel al haar botten breekt. Volgens de artsen ligt Casey in coma en niemand kan vermoeden dat ze bij bewustzijn is en alles om zich heen kan horen. De gesprekken van familie en vrienden aan haar bed worden steeds openhartiger en Casey hoort dat er bewijs is dat ze met opzet is aangereden. Als de dader ineens naast haar bed staat, beseft Casey dat haar nog iets veel ergers staat te wachten dan de levende hel waarin ze zich bevindt.

Joy Fielding - Roerloos - Psychologische thriller

Het boek leest echt enorm lekker wat ik totaal niet had verwacht toen ik las dat ze in coma lag. Wat kan er nou zo leuk zijn aan het lezen van een boek dat iemand in coma ligt. Dit boek las ik echt lekker makkelijk weg, je wilt weten wat er is gebeurt, wat er nog gaat gebeuren, hoe gaat ze uit de coma komen, komt ze eruit? allemaal vragen die je aan het eind van het boek beantwoord krijgt.

Boeken van Joy Fielding zijn zeker een aanrader, volgende keer als ik er één zie gaat hij weer mee naar huis.