onbegrepen

Karin Slaughter – Onbegrepen

De titels van de boeken van Karin Slaughter vind ik echt passend bij haar boeken. Altijd kort, krachtig en raak. Zo heb je Ongezien, Nachtschade, Onaantastbaar en Trouweloos. Allemaal kort en passend bij het boek. Onbegrepen is er ook zo één.

Het leven gaat aan Martin voorbij. Hij werkt als hoofd boekhouder bij Southern Toilet benodigdheden en woont nog bij zijn moeder. Hij zoekt zijn toevlucht in zijn enige echte passie; het lezen van misdaad romans. Hier gaat hij zo in op dat hij geen oog heeft voor de misdaden die in zijn omgeving worden gepleegd. Maar wanneer een collega op brute wijze wordt vermoord, treedt Martin ongewild op de voorgrond. Als er nog een dode valt, wordt echter duidelijk dat Martin door de politie als de hoofdverdachte wordt gezien.

Helaas is dit kort verhaal van Karin Slaughter het minste wat ik van haar gelezen heb. Het is een beetje zoals ik me Martin voorstel; saai en langdradig. Toch vond ik het einde wel weer goed gevonden. De draai die Karin Slaughter vaak geeft is de draai die je niet verwacht had.

Ben je benieuwd naar Onbegrepen het korte verhaal van Karin Slaughter? Het boek is voor €5,95 te koop bij bol.com (dit zijn affiliaitelinks – dat betekent dat als je een boek via deze link besteld, ik een percentage van de opbrengst krijg.)