Karin

Karin Slaughter – Ongezien

Ongezien stond nog ongelezen in mijn boekenkast. Van Karin Slaughter heb ik een hele rij boeken in mijn kast staan. Nog niet allemaal gelezen maar wel alvast de serie compleet gemaakt. Best erg trouwens hoeveel boeken er ongelezen in mijn kast staan. Hier probeer ik verandering in aan te brengen.

Ter gelegenheid van het tienjarig bestaan van uitgeverij Cargo in 2010 is Ongezien uitgegeven. Ongezien is een kort verhaal maar echt een Karin Slaughter verhaal. Wat is dat dan zul je je afvragen! Een verhaal wat je kippenvel geeft waarvan je denkt gadverdamme.

June Connor heeft nog één dag voor ze sterft. Één dag waarin ze de confrontatie aan kan gaan met haar verleden. In dit korte verhaal krijg je niet een band met de personages zoals je normaal wel hebt bij de boeken van Karin Slaughter. Toch weet ze nog steeds onder mijn huid te kruipen met dit korte verhaal. Het geeft me de rillingen zelfs. En dit doet ze met de laatste zeven woorden. Alleen om dit gevoel te krijgen moet je wel alle voorgaande bladzijdes gelezen hebben.

Ben je benieuwd naar Ongezien het korte verhaal van Karin Slaughter? Het boek is voor €12,95 te koop bij bol.com (dit zijn affiliaitelinks – dat betekent dat als je een boek via deze link besteld, ik een percentage van de opbrengst krijg.)