Excuses

Keep it up!: Geen excuses

Geen excuses, gewoon gaan. Dat was mijn instelling de afgelopen week. Deze instelling sloeg niet alleen op wandelen en sporten maar ook op uit mijn bed gaan en eerder op mijn werk zijn. De wekker ging deze week elke dag om half 7 en om 7 uur of iets later zat ik in de auto. Als het verkeer meewerkte zat ik een uur eerder op mijn werk. 

Geen excuses

Elke dag begon ik eerder op mijn werk. We hebben een personeelsprobleem en het werk gaat wel gewoon door. (Mocht je in een repro willen werken in Capelle aan den IJssel en heb je een beetje verstand van Adobe programma’s je mag me mailen) Voor mij is het dan fijn een uur eerder te beginnen. Mijn werkdagen zitten echt helemaal vol en er is bijna geen moment van stilzitten. Zelfs zaterdag heb ik gewerkt en dat is al jaren niet meer voorgekomen. Gelukkig vind ik mijn werk leuk en vliegen de dagen voorbij.

Hierdoor is wel het gevolg dat ik erg moe ben als ik thuis kom. Het kost lichamelijk en mentaal soms best veel energie. Toch stap ik bijna elke dag wel even naar buiten om te wandelen. Zelfs al is het naar de dijk en terug, naar buiten is naar buiten. De 10.000 stappen worden aangetikt al zijn daar veel stappen al van gemaakt op mijn werk.

De sportschool en excuses

De sportschool wat heb ik daar voor excuses voor bedacht deze week? Helemaal geen….. Ik weet dat gaan beter is dan niet gaan. Vrijdag na het werk ben ik gelijk doorgereden. Ik ben gewend dat het op vrijdag niet zo druk is maar helaas heel het krachthonk stond vol en dan echt vol. Gewoon wachten op een plekje. Mij niet bellen. Ik ga niet wachten. Dus na wandelen op de loopband heb ik een aangepast schema gedaan maar voldaan liep ik naar mijn auto om naar huis te gaan. Dit keer werd niet het weekend ingeluid maar wel op een zondagochtend om acht uur.

Zondagochtend was ik weer in slaap gevallen, niet voor lang want om half 8 stond ik beneden en na een beschuitje en een kleding wissel ging ik naar de sportschool. Meer dan een uur ben ik lekker bezig geweest. Een deel onderhoud en een deel krachttraining.

Toch waren er excuses deze week

Yoga is niet gebeurt en dat vind ik toch wel jammer. Een paar keer dacht ik mijn matje uit te rollen maar de bank lag zo lekker. Rust heb ik toen echt gepakt en dat is ook zeker goed maar ik weet dat yoga zeker bij drukke dagen enorm goed kan zijn voor mijn lichaam. Zondag deed ik dan nog wel een yoga routine om de week te eindigen.

Een nieuwe week staat weer voor de deur, een week waarin het weer vroege ochtenden gaan worden. Voor deze week plan ik yoga in, twee keer de sportschool en hopelijk een fijne wandeling.