Kerstavond met Olaf

Kerstavond met Olaf

Het is een echte herfstdag, ik ontvang een envelop van Uitgeverij Rubinstein. Geen idee wat erin zit. Ik maak de envelop open en ben gelijk dol enthousiast. In de envelop zat Kerstavond met Olaf. Enthousiast om een kinderkerstboek? Ja, zeker. Ik hou van kerstboeken maakt niet uit of het voor de kinderen is of niet ik geniet ervan. De sfeer die een kerstboek uitstraalt is zo warm en fijn.

Kerstavond-met-Olaf-1

Kerstavond met Olaf is een lees en luisterboek met in de hoofdrol Olaf uit Frozen. 30 pagina’s met mooie illustraties en een enorm leuk kerstverhaal. Het verhaal is verdeeld over de pagina’s op elke pagina een paar zinnen. De tekst is in rijm en dat leest lekker en gemakkelijk. Het mooie aan het verhaal is dat er een boodschap in zit net zoals er een boodschap zit in elke Disney film.

Kerstavond-met-Olaf-2

“Hij gaf me een knuffel, wat een prachtig geschenk!”

Kerstavond-met-Olaf-3

De cd is ingesproken door Carlo Boszhard. Doordat ik de Engelse Frozen heb gekeken wist ik niet hoe Olaf klonk in het Nederlands. Ik vond Carlo het heel goed doen en vooral dat lachje is heerlijk.

Kerstavond met Olaf gaat hier nog wel eens aangezet worden en hij gaat onder de boom met de andere kerstboeken zodat er rond de kerst een kerstverhaal gelezen kan worden. Wil je ook dit leuke boek dan kan je hem hier bestellen en hij kost maar 9.95 door enorm leuk om voor jezelf of om als cadeau te geven.