Khloé Kardashian Strong looks better naked

Khloé Kardashian Strong looks better naked

Sinds 2007 kijk ik Keeping up with the Kardashians en de spin-offs die er gemaakt zijn in de tussentijd. De ster van de serie is natuurlijk Kim Kardashian maar niet mijn favoriet. Mijn favoriet toch wel alle seizoenen Khloé. Strong looks better naked wilde ik dan ook graag lezen. Iets meer lezen van haarzelf, over haarzelf en de tips die ze uit eigen ervaring deelt.

Khloé deelt in Strong looks better naked haar verhaal over het vinden van jezelf en jezelf te laten zien. Door middel van situaties die ze zelf heeft meegemaakt verteld ze over de kracht van het lichaam, hart, geest en ziel met inspirerende quotes en niet eerder gehoorde verhalen van haar eigen strijd met haar gewicht, haar relatie mer Lamar en haar zelfbeeld.

“Other people may look happy, but you don’t know what’s happening behind closed doors or what a smile might conceal.”

Khloé-Kardashian-Strong-looks-better-naked-1

Het boek is opgedeeld in drie delen. De delen Body, Mind en Heart. Elk deel is weer onderverdeeld in diverse hoofdstukken die hierbij passen. In het boek ben ik inspiratie en motivatie tegen gekomen maar ook stukken wat me te lang duurde. Te veel drama, te veel over vroeger en andere dingen. Strong looks better naked heeft wat weg van een biografie maar toch is het dat weer niet. Khloé probeert je lessen mee te geven maar het zijn vooral wel lessen die we allemaal wel kennen alleen vergeten zijn. Toch vond ik het leuk om dit boek te lezen. De manier waarop het boek leest is hoe ik Kloé hoor praten in KUWTK. Jammer vond ik dat bij de recepten geen foto zit, ik ben heel visual ingesteld met eten en vooral recepten.

“To me, excersice was about how I felt in both body and mind, not about my weight.”

Koop bij bol.com

Bewaren