interval

Kilometers maken #10

Deze maand begin ik met blij happy de peppy nieuws. Alles voelt goed en lekker en zelfs na een super heerlijke snelle interval training. Je wilt niet weten hoe blij ik daarvan wordt. als ik terug denk aan die training komt er gewoon een glimlach op mijn gezicht. Dat is toch mooi en fijn. Een goede maand met een positief vooruitzicht.

Begin van de maand was nog niet zo rooskleurig, ik voelde het plek nog wel af en toe en vooral door de drukke werkdagen hadden mijn benen weinig rust. Wel ging het hardlopen steeds beter en dat maakte me blij. Lekker naar buiten gaan meer hardlopen dan wandelen, dat is zo fijn. Zelfs door de weeks weer hardlopen na het werk. Ja gelukkiger kan je me dan niet maken. Niet meer op de bank balen dat ik niet kan/mag maar gewoon hoppa door de regenbui en gaan.

Heel erg lekkere interval

Het rondje wat mij zo veel geluk gaf was vorige week woensdag. Die week hadden we het met de JKR-groep over de estafette run die we zondag lopen. Koen schatte mij in op 6:50 per kilometer. Nou daar was ik het even niet mee eens. Ik ben niet zo snel op het moment. Ik ben al blij als 5 km in één keer lukt. Maar ja Koen gaat in je hoofd zitten. Tijdens mijn interval training hoorde ik 6:50 6:50 in mijn hoofd en daardoor gaf ik niet op. Inlopen en toen 10 x 1 minuut op tempo 1 minuut rustig en uitlopen, nou dat uitlopen was uitknallen. Wat liep ik lekker en ik tikte echt een snelheid aan van 4:46 en gemiddeld 6:36 echt zo lekker. Die Koen heeft toch een goed zicht waar ik toe in staat ben. Geen last van mijn been, tijdens, na en de dag erna. Dat maakte me echt heel blij.

Hoelahoepen

25 dagen achter elkaar ben ik al bezig met hoelahoepen. Kon ik de eerste dagen alleen maar linksom draaien kan ik nu gewoon links en rechtsom. Ik vind het echt super leuk om te doen en het schijnt nog goed te zijn voor de core ook dus win win situatie. Ik ga dit doorzetten en blijven trainen, ook dat ik het langer kan doen en oefeningen kan doen.

Sportschool

In de sportschool gaat het trainen goed en worden de trainingen ook zwaarder. Ik vind het fijn om de trainingen op te kunnen voeren en me weer lekker in het zweet te werken want zweten doe ik de laatste tijd weer flink. Voldaan uit de sportschool.

Trainingen oppakken en doorgaan. Stiekem ben ik al met een groter plan bezig maar dat hou ik voor nu nog even voor me. Ik weet wat ik daarvoor moet doen en dan kan ik later het plan met jullie delen.