lieve

Kleine lieve of leuke momenten van de afgelopen week

Kleine lieve of leuke momenten kunnen je dag of je week een hele andere draai geven. Deze week had mijn eerste week van mijn drie weken vakantie moeten zijn. Een vakantie gewoon vanuit huis. Ik wilde met de metro naar het strand, fietsen, niks doen, lezen, verven, van alles en nog wat. Deze vakantie heb ik geschrapt aangezien door het Coronavirus veel niet kan en mag en ik vooral in en om ons huis zou blijven. Geen vakantie maar wel neem ik lange weekenden vrij en zijn er lieve en leuke momenten. Dat voelt heel goed.

Afgelopen week waren er een paar leuke of lieve momenten

Het was een lang weekend want zaterdag, zondag, maandag en dinsdag was ik vrij. Zaterdag maakten we heel de woonkamer schoon en dat was echt fijn erna. Alles opgeruimd, schoongemaakt, gewassen en weer opgehangen. Doordat we aan het schoonmaken waren kon ik in de kast achter de bank. Ik wist wat daarin stond; een puzzel van 1000 stukjes. Het klopte ik vond daar de puzzel die ik nooit meer had gemaakt. Een Disney puzzel van 1000 stukjes. In de avond ben ik begonnen en om half 2 dacht ik maar eens naar mijn bed te gaan en de volgende dag ben ik verder gegaan. De puzzel was de volgende dag helemaal af. Zo leuk om dit gedaan te hebben. Onze kleine meid vond het ook erg leuk.

lieve

Maar er was meer leuks. Ik ontving een kaart van Wendy die echt te lief was door de woorden die erin staan.  De kaart vind ik ook erg mooi. Rianne stond voor de deur op zondagochtend en met het te leukste notitieboekje wat ik in tijden heb gezien helemaal voor mij. Het is zo knuffelbaar echt niet goed voor me. Zo fijn om dan weer even mijn zussie te zien en te spreken. Ook al staat ze onderaan de trap, ze is er toch echt en dat is fijn.

Na weken zag ik een hele goede vriend van ons weer. Dat was echt lang geleden dat ik hem zag (op zwaaien na dan want dat telt niet). We hielden netjes onze afstand dus zo konden we even bij elkaar zijn. Toch wel heel fijn hoor om weer iemand te zien. Toch houden we ons echt heel erg aan regels. Wil je naar binnen dan is het eerst je handen wassen anders mag je gelijk weer naar buiten.

Wat me erg gelukkig maakt is wandelen en dat doe ik elke dag. Het meest in de avond maar soms ook in de ochtend. Tijdens mijn wandelingen zag ik al heel wat mensen met boeketten lopen, zelf geplukt. Tijdens mijn wandeling besloot ik ook een boeketje te verzamelen en thuis een mooi hoekje te maken. Dit is zo’n klein geniet momentje waar ik een paar dagen van heb kunnen genieten.

Ik hou van kleine geniet momenten, kleine lieve gebaren van mensen die me dierbaar zijn en wat we allemaal nog mogen.